arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 dawn harbici slayer çıksaydı küfür edip kanalı değiştiricektim neyseki düzelttiler angel da ne olup ne bitiyor bi sonraki bölümde görücez bakalım nasıl bağlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 vay cordy'ye bak be, masa altından ne işler yürütüyomuş baksana. tüü yazıklar olsun verdiğim emeklere.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben ilk başta dawn a bişeyler olacağını tahmin etmiştim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bringerların camdan girmesinden sonrasını izleyemedim bir süre. En son onu değil beni alacaksınız diye bağırmıştı Dawn daha sonra ne oldu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 abi sonra bringerler o kızı alınca anladı keko kendisinin potansiyel avcı olmadığını meğerse o kız evlerinin kapısının önündeymiş o ışık giderken şansa dawn a çarpmış :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 heheh Peki ne yaptılar o kızı yedi mi bringerlar?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kıza vahiy indi yahu o vampiri tek e tek patakladı uhe sonra bringerlere de buffy yetişti.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bi de bize vahiy inse süper olacak :-)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 gökten vahiy yağıyor maşallah :p[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 tuu şimdi güzelim lillah öldümü bırakırım diziyi falla[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ [Bu mesaj elesso tarafından 10 Mayıs 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 lilah ta güzel hatun aslında.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 olmez lilah. okadar ucubikten kurtulmus kadin o, bi bicakla olmez diye tahmin ediyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 boğazına soktu ama.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 boynunun kenarina desek?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Lilah the Wampire slayer degil ki adı yani ölmüş olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Dojorel, 10 Mayıs 2004 21:46 tarihinde demiş ki: boynunun kenarina desek? boğaz ile boynunun kenari arasındaki fark 5 cm falan. hayret bişey muhalefet olmak için mi söylüyorsunuz her şeyi anlamadım ki..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 nedir bu alinganlik yani, belki olmemistir diyorum ne muhalefeti? benim gordugum direk bogazina saplamadigi, ki direk olum olmadi demek bu. ...[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 boğaza saplayınca ölme ihtimali az. (boğazı kesik bi çok insan var) ama boyun kenarında şah damarı var, direk atar damar.. tehlikeli[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Dojorel, 10 Mayıs 2004 22:08 tarihinde demiş ki: nedir bu alinganlik yani, belki olmemistir diyorum ne muhalefeti? benim gordugum direk bogazina saplamadigi, ki direk olum olmadi demek bu. ... alınganlık değil , sana özel bişey dün haftaki tartışmalardan dolayı biraz rahatsız oldum tavrından .. ben orda milletle tartışıyorum sana hiç bir şey sölememişim ki sen izlediğim kadarıyla bunca user arasından çok mantıklı yazan tartan tiplerden biriydin , aradan çıkıp kingpin çok gereksiz misyon yükledin hede hödö.. sadece o yüzden yani..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 orada da kisisel birsey yoktu ki. baktim cok daralmissiniz bone la ikiniz, yani buraya yazan herkes takip ediyor, bir sekilde paylasiyor, niye bukadar dert ettiniz dedim. aslinda tam da boyle dememisim ama demek istedigim buydu :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 anladım ben seni :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben anlamadım, ne oldu şimdi?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Aslında Wesley'in olayında ses tellerinin zarar görüp Wesley'in sesinin ömrü boyunca değişmesini bekledim :D Ama yapmadılar :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 çok sey beklemicen bu dunyada :P wes harbi karizma bi eleman oldu yalniz angel mangel bosh yane :) cordynin olaini anlamadim ama nese[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 angelus un wesley hakkında bi yorumu vardı seçtiği kelimeleri hatırlayamadığımdan yazamayacağım, genel olarak angel ı arkadan vurması ve body e gitmesi , fred i geri almak için kasıntı kasıntı gezmesi hakkındaydı, wesley gibi bi adamı 2 cümlede o kadar yerin dibine sokmak olsa olsa angelus un işidir diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar