Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eh ghald kusura bakma ama bir bakıma sen burada alınganlık göstermişsin, biz neye karıştık ki şimdi? bone azmo'ya hitap edince ben ve diğer arkadaşlar da mı hedef alınmış oldu? sonra da bir çıkıştık ona da kavga çıktı filan? ha kaldı ki ayıplanacak, yadırganacak birşey de yapmış değiliz bu mesajların öncesinde, çıt çıkarmadan niye kabulleniyorum dahil olmadığım bir duruma kabahatliymişim gibi onu anlayamadım halen..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Valla ismimin o tartışmaya karışanlar listesinden çıkartılmasını talep ediyorum :-P Zira ben bu tartışmayı ciddiye almadığımdan la havle diyip birşey yazmamıştım. Ancak kim ne derse dedin ben bu başlık altında geyiğimi de sürdürürüm. Şayet sıfır geyik bir angel buffy başlığı istiyorsanız [!!!NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy başlığından başka birde [!!!NE GEYİK, NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy diye bir başlık açarsınız. Onun dışında kimse beni burada geyik yapmaktan alıkoyamaz, topiğin sahibi havasına bürünemez. Buna mukabil "niye geyik yapıyorsun" diye atılan mesajlara da cevap bile vermem. Benim açımdan bu saçma sapan tartışma için nokta budur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Eski geyiq ustalarından kimler kaldı. Şaka bi yana konu geyiq meselesi deil de sanki böyle karşılaştırma ve geyiq formatında eleştiri gibi. Yoksa bizimde çok ren geyiği yapmışlığımız var bu konu(topic)da. On'çün(peheheheh) geyiği boğaya yada daha büyük boynuzlu yaratıklara dönüştürmemekte fayda var. Bilmem anlayabildiğimi anlatabilme derdimi yenebildim mi. (Bu nasıl bi cümle oldu ya. Sapıttık tabi edebiyat sınavından sonra.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Angel ve Buffy ayrılmadan önce hiç kapıştıular mı? Yani hangisi yener bir fikri olan var mı? Angelusu katmıyorum o ikisinden deri çanta yapar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bafi "bafilediydi" angeli en son bu angel olmasa bafi mafi kalmicak aslinda angel olmasaydi kim iki debi cehenneme gidip bafinin ruhunu kurtarirdi.. (degmezki ne die uraşsinlar :P)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Hürriyet alına Yaşadığımız Mekanlar ekinin en arka sayfasına bakıla :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 böyle bir şey olacağını tahmin ettim yani.salak lorne nasıl anlayamadı ruhu olmadığını şarkı söyleyince..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 oha cordelia naptı şimdi ? niye lilah'ı öldürdü ya..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben hala şoktayım lol[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Canavarın arkasındaki büyük şahıs cordelia anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 oha gallant komplo teorisine gel :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 işte sürpris diye buna derler. sürpriiis, lilah efsnesi bööle mi bitecektiiii...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 göremedim orayı neylen öldürdü yaw[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 walla krisle galiba :D[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 garip bir aletle öldürdü de zaten koluna ok girmedi mi onun ? nasıl gitti oralara falan .. ya gittiler yine en spastik yerde durdular.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bence o bildiimiz cordy diil, o yüsden istedii yere gider, kollu da gider kolsuz da gider.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bence kordi zaten kordinin kullandıgı hancer de o canawarın benim kemigimden yapıldı die werdiği şey[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yok o kemikten olan daha büyük bişi. Aklınızda kalan sahneler hangileri ? Angelus'un sokağa çıkıp insan araması çok komikti. Yürüyen normal insanlara ne oldu diye soruo. Bide kafesten ilk çıktığında acele acele saçmalayıp sıvışması güzeldi hehe.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yolda bir kız geçiyor oda vampir olmuş euhe orda koptum ben.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 icimden bir ses sunnydale daki first le buradaki ucubik yaratigin patronunun ayni sey oldugunu soyluyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 olabilitesi var tabi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben sarah michelle gellar i istiyorum[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 abi nolur yine açmayın o muhabbeti :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ok ya bi anda topic i görünce aklıma geldi neyse (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Delikanlı Cordi Angelusu görünce doğru yolu seçti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar