kingpin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 aslında sahjan la bu diablo yu kapıştırmak lazım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: theKingpin, 08 Nisan 2004 12:11 tarihinde demiş ki: ne alaka cats bi bağıntı kuramadım :) Aman bea. 5. sezon sonu dicektim yanlış oldu. Buffy'nin kendini feda ettiği sezon sonu. Gökten ateş yağması. Sağda solda canavarların spawn olması felan. Gerçi daha spawn olayını angel'da görmedik bakalım olacakmı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 evet arkadaşlar yorumları alalım bence bu hafta ki bölüm çok manyaktı :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 willow'un hastasiyim.. kasapta çocukla karsilasinca bir dialoglari var.. sanki çocuk annesiyle konusuyor eeheh.. kulagini çekti bi de :-P spike'in sandalyeyi kirdigi sahne müthisti.. fire demon'un plani çok güzel.. günesi engelliycek angelusu kontrol etçek her yerde vampir çogaltçak.. angelus o eski haline geri döncek (eski angelus hali tam interview with the vampire havasindaydi) herkes ölcek nihahah.. yalniz, o demonun neden dünyadan gittigini angelus biliyor sadece. küçük kiz o yüzden "cevap içinizde" dedi.. hmm güzel bölümlerdi[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ee simdi demon angel'in angelus a dönüştüğünü anlarsa daha kötü :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 buffydeki müdürdede bi topluk var,kesin önemli birisi çıkcak sonunda. elektirik kızı ilk gördüğümde hastası olmuştum sonra bi daha çıkmayınca üzülmüştüm.sevindirik odum bu hafta[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben onun adini electra koydum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 muhahaha hafiften benzemiyor da degil.. göbegi açik felan[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Gwen rullaz :D Maymun ettiler Gunn'ı da ya. Öldürdüm, kaç kere özür dilemeliyim felan :D Son totem koruyucusu da ayrı bi bombaydı hehehehe. Lap Dance manyağı. Neydi adı unuttum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 gwen bir ara angelin kalbini calıştırmıştı demi :) eeuahea[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 benimkinide nedense her gördüğümde çalıştırıyo[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ya Giles öldümü şimdi ben onu anlamadım[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: MrMedia, 21 Nisan 2004 16:26 tarihinde demiş ki: ya Giles öldümü şimdi ben onu anlamadım anlatmadilar cunku :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 21 Nisan 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bu haftaki bölümü dikkatli izleyin :D Ha birde http://www.savingangel.com[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Angel süperdi beaaa. Angel'a halüsinasyonlu veda yaptılar hehehe. Öyle şak diye ahanda ruhu aldım olmazdı dimi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya şunu anlamadım tam halülizasyon bitti buffy dedi ya birleşceklermi gene nolcak annamadum buffy dedu diimi?[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 arkadaşlar ? tekrarları kaçta 2 diziyi de kaçırdım bu gün..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 1'de buffy 2'de angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sağol doggy off sakın spoiler vermeyin dalarım :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya şu ilk vampir soyundan olan amma dövdü buffy'i be. Yuh ya. Bu kadar aciz gösterilir bir slayer. Buffy'de hala nutuk çekio. Yaratık hüp dese öldürcek hehehe. Angel'ın ruhunu kaybederken buffy demesi hayra alamet deil tabi ama ne anlamı olduğunu bilemeyiz. Yani kimbilir yazar ne amaçla yazdı. İlerde belli edilmezse öylesine yazılmıştır belki. Birde şu yukarda verdiğim savingangel linkine girdinizmi ? WB kapı dışarı etmiş Angel'i. Joss Whedon'ın ne yapacağı belli deil. Dizinin 5. sezonda bitme olasılığı var. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 25 Nisan 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 o eleman Angel in kimden cocuu? bide ne ara aldı ruhu kim aldı ben anlayamadim ...yaratıı kestiler sonra takım bunun ruhu almış fln biri anlatsin[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 cordy zaten motordu.. bölümün sonunda sok geçirdim ya.. hersey o kadar mükemmeldi ki.. üf.. o buffy demesi.. angelus'a onun yüzünden dönüsüyordu ya, hersey mükemmel, son olarak da bir de buffy aklina geldi, direk angelus'a dönüstü.. ya da ona benzer bisi.. buffy'nin sonunda, vampir hakkinda "übervampire" yazmisti dikkat ettiniz mi? ee, bizim ki de überslayer, vampire, buffy'i darmadagin etti yuh.. yalniz übervampire'in hareketleri de überdi, o da ayri :)[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ikisi de süper bitti spike in dru ya söylediği sözler ve angel daki son.. süperdi angelus umarım baya kalır, hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ben de son zamanlarda buffy baydıgından salladım biraz sonra gecen hafta bir baktım Spaykoglanın ruhu olmuş felan gibi bir şey dendi. Ne iş anlamadım yalnız ben. İki gün iyi takılana ruhunu mu veriyorlar? Nerden geldi nasıl geldi bu ruhu ona geri? heuhuehe bu arada Azmo zaten Cordy hep motordu hatta Buffy de gizli motormuş da o da sonradan ortaya çıktı. Gerçi Buffy tur bindirdi Cordyye ama neyse artık. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 26 Nisan 2004 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ugrasti kazandi buffy'i etkilemek icin caliskan cocuk simdi hakkini yemeyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar