=) Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ne çelişki ama diimi!!!ergenekonu savunan kılıçdaroğlu ergenekonun katlettiği cesur yazar uğur mumcunun cenazesine gider!varın siz düşünün diye paylaşmış beyim facebooktan sinir oldum tutamadım kendimi yine yorum yaptım. ergenekonun katlettiği ? nezamandan beri faili mechul cinayet ergenekon ? ergenekon ne bikere ? askerler mi öldürmüş bu ülkenin aydınlarını yoksa aynı gazetede yazarlık yapan laikliği savunan yazarlar mı ? Hükümetin dışarı saldığı hizbullahcılar olamaz ama doğru... bide cevap atmış utanmadan kanıtları var hepsinin google bir tık uzağında diye kendime yediremiyorum böyle insanlarla aynı ülkede yaşamayı boşa nefes alıyorlar resmen sinir oldum gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 mallık parayla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 =) said: kanıtları var hepsinin google bir tık uzağında diye hayatı internetten öğrenen insanlar. googleda yazan herşey doğrudur. var burdada var 1 kaç tane ismi lazım değil napolyon diye bi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Sosyoloji filan bitirmistir bu anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sosyoloji fena bölüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sosyoloji iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 =) şu nickle olayda komik bişey aradım bulamayınca çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 üni bitirmek çok mu zor abi başlık geçersiz argüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 fede niye bitiremedi lan hala o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bitirtmiycen işte böylelerine :) kafa yapısına turrrrup suyu sıkıyım bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ABD nin başkentinin neresi olduğunu bilmeden.. parisi "londranın başkenti" sanan.. insanlarda mezun oluyor pek şaşılacak bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 fede said: =) şu nickle olayda komik bişey aradım bulamayınca çok üzüldüm merhaba ben paticikten gülen surat bir tanışma cümlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 valla cumhurbaşkanını tayyip erdoğan sanan birisi de özel bir ünide uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi okuyodu....... kriter değil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 o falakalıkmış tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bi ara bi makine mühendisi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ama seagle değil tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 çikita muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bu arada benimdi =) sonra nasıl aldılar anlamadım benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ahaha o arkadaşın Uğur Mumcunun abisi Ceyhan Mumcunun, Ergenekonun yöneticisi olmakla suçlanan Doğu Perinçekin avukatı olduğunu biliyor mu sor bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 cm: doğu.. abimi siz öldürmüşsünüz.. dp: ya ne alakası var enreden duyup geliyorsun bunları? cm: google söyledi.. bilirsin ki google yalan söylemez dp: lanet olsun dostum evet google yalan söylemez o yüzden abini biz katlettik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dasaaa said: fede said: =) şu nickle olayda komik bişey aradım bulamayınca çok üzüldüm merhaba ben paticikten gülen surat bir tanışma cümlesi fethullah gülen surat fazlasıyla serbest çağrışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 seninle aynı fikirde olmayınca birisinin cahil olduğunu farz etmek bence daha büyük cahillik. herkes istediği gibi düşünebilir. özgürlükler birdir kurban oldugum ya resullahtan gelebilir lakin ki öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Dynun said: üni bitirmek çok mu zor abi başlık geçersiz argüman wastyrx said: fede niye bitiremedi lan hala o zaman? kavgada soylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 -aaabii! ben dünyanın düz olduğuna inanıyorum +O_O -özgürüm olm! mal değilim ben +o_O -kaş göz yapma! saksı değilim! +O_o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Abi beyin bedava olunca böyle malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar