Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi babam bana ek kart çıkartacakmış, onun limiti muhtemelen bayağı bir sakat olur. 400 lira olduğunu farzetmesek, ben 600 liralık bir mal almayı düşünüyorum, o malı taksite bölerek satın alabilir miyim? Yoksa limit sebebiyle sorun mu çıkartırlar?
Mesaj tarihi:
Ya taksite bölüyoruz ama... Çok saçma ya bu sistem. Her ay 100 lira falan ödeyeceğimize göre o ayın limitinden 100 lira düşmesi gerekliydi halbuki. Sokayım böyle işe...
Mesaj tarihi:
min 600tl limiti olması gerekir.Her ödenen taksitte limitinden ödediğin miktar kadar limit açılır.

Atıyourm 600 tllik bişey aldın ve 600tl limitin var ve 6'ya böldürdün;

1.ay sonunda yapacağın 100tllik ödemede kartın kullanılabilir limiti 100 olucaktır. 2.ayın sonundaki ödemede 200, sonra 300,400 diye gider işte :D
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

min 600tl limiti olması gerekir.Her ödenen taksitte limitinden ödediğin miktar kadar limit açılır.

Atıyourm 600 tllik bişey aldın ve 600tl limitin var ve 6'ya böldürdün;

1.ay sonunda yapacağın 100tllik ödemede kartın kullanılabilir limiti 100 olucaktır. 2.ayın sonundaki ödemede 200, sonra 300,400 diye gider işte :D
Hmmm. Anladım, sağolasın.

Bence diye başlayan mesajımda fikir beyan ediyordum.
Mesaj tarihi:
2 ay taksit ödermiş gibi kenara koy 200 TL'ni sonra da peşin 200 TL + kalanını taksitle karttan ödeyecek şekilde anlaş internetten falan almayacaksan...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kartın limiti içine para yükleyerek anlık arttırılabilir. 400 TL limit varken 200 TL yüklersen yaparsın. Peşin vermekten bir farkı yok tabii bunun.

İnternetten alırken işe yarar ama.

Bir de yenisin, söyleyeyim: bu tarz konuları konu dışına açabilirsin.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Kartın limiti içine para yükleyerek anlık arttırılabilir. 400 TL limit varken 200 TL yüklersen yaparsın. Peşin vermekten bir farkı yok tabii bunun.

İnternetten alırken işe yarar ama.
200'ünü peşin, 400'ünü taksit yapmıyorlar mı :D

Senet işlerine alışığız ya, o yüzden senete de açığım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Borç yokken para yüklersen limit fazlaymış gibi kullanırsın internette işte. İnternet sitesinde peşin nasıl olacak. Mağazaya git peşin ver zaten.
Mesaj tarihi:
ekonomik özgürlüğü, kendi maaşın falan olursa müşterisi olduğun bankayla görüşüp şu limit şeyini değiştirebiliyosun diye biliyorum, o zaman ödeyeceğin taksit kadar düşüyo bakiyenden..
Mesaj tarihi:
ben yıllarca kullandım alamıyosun :D
halen babamın ek kartı var. babamın limiti arttıkça bizimkini de arttırıyolarmış 2bin liraya çıkmış babam bankayı aramış "manyak mısınız lan garanti beyler?!" demiş. garanti düşürmüş limiti.
  • Yeni Oluştur...