PhysX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 almeida(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Baktım da hakikaten geçen seneki GSnin aynısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 PhysX said: almeida(tu) az daha besleseler adamı bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 jacabo said: orgazm ya resmen http://1.bp.blogspot.com/_jz_EZyz6Pyo/ShuBstS5y3I/AAAAAAAAAok/wXnIxk5wIGo/s320/orgazm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aktiftablet said: Baktım da hakikaten geçen seneki GSnin aynısı :D aynı aynı kaynım var oda öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 o değil de 5 atarsak trabzona nasıl toparlanıcaklar fener maçına kadar onu merak ediyorum yedek kadro falan sallamaz , cumartesiye kadar konuşulucak konu sonuçta. hoş bütün medya trabzon şampiyon olsun diye büyük heves içinde , yarın dandikten bi maşet atıp daha konuşmazlar bugünkü futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yuh be Q7, sesim kısıldı o hayvani gole bağırmaktan. ADam normal gol atamıyor, her attığı gol jenerik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Darksun said: Yuh be Q7, sesim kısıldı o hayvani gole bağırmaktan. ADam normal gol atamıyor, her attığı gol jenerik be. başım döndü arkadaş yığıldım kaldım babamla kucaklaşmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi adam bişey kanıtlayacak diye fener maçını mı versin.Tur atlarsak atlarız demiş.Bence en mantıklı olanı yaptı.Nedir yani türkiye kupası. tunch said: (yedek falan demeyin , olmayan oyuncular burak ve umut hücumda , çok bişey değişmez şu görüntüden) Takım burak ve umut zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 O değil de maçlar şu anki şekilde biterse Trabzon tur atlayamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hemen gaza gelmeyelim daha ciddi ve iyi bir takimla oynamadik, yarin ki yorumlar buna yakin birsey olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tunch said: o değil de 5 atarsak trabzona nasıl toparlanıcaklar fener maçına kadar onu merak ediyorum atmayalım 5 falan, çok da rehavet olmasın takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valla beşiktaş şu trabzona 5 de atar gayet. 5-0 falan şöyle oh kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 açtım gol oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 toroman tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 OFFF DİREKTE PATLADI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Noluyo lan? daha başlamadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Where is your q7 now!sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Q7 ile simao yer değiştirince soldan gelmeye bşladı TS. Aimao yine kanadına geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 asdadaasd...dk 61 gelince bizimkiler fena bağırdı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahahaha tam 61.dakikada beşiktaş sesleri başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 erken oten horozun gutisini keserler. Evinde oynayan Besiktas, vizyon noksani Schuster. 67' Pitor Brozek'in yerine Umut Bulut oyunda... 65' Beşiktaş'ta Nobre'nin yerine Fernandes oyunda... Futbol boyle iste, belki besiktas 5 ler su dakikadan sonra belki trabzon 5 ler. Ama su 25 dakikalik zaman bile Besiktas fanatiklerine ders olmus olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Valla ben alamadım o dersi. Yenik durumdaki rakip bastıracağı için doğal olarak ikinci bi ortasaha oyuncusu girdi. Gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kıydırık trabzon 10 dk'lık baskıyla beşiktaş'ın futbolunu engelliyorsa,daha çok çalısması lazım bjk'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar