Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Beşiktaş - Trabzonspor | 26 Oca 2011 - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi golden sora 10 sn falan once bi tezahurat basladı.

.....(senol?) noluyo gotun basın oynuyo diye.

kime diyolardı onu senol gunese mi?

ben sergen diye anlıyorum.yorumcu ya belki olabilirmiki
Mesaj tarihi:
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın Şenol Güneş. O kadar gaz verdik yutturdun bütün laflarımızı.
Bu ne artistlik anlamıyorum ki yedek takım çıkarıyor falan 8-10 tane atar işallah Beşiktaş.
Mesaj tarihi:
bi de glowacki'yi cıkarıp mustafa'yı almak nasıl bir değişikliktir onu anlamadım ben. ts fener'in karşısına da bu şekilde çıksın, yeneriz lan biz bunları !
Mesaj tarihi:
şenol güneş "nasıl olsa bu beşiktaş beni yener , yedeklerle çıkıyım da fenere yorulmasınlar" demiş bariz.

orta sahaya da ceyhun ve sezerli bir vurucu tim koymuş , önünüze gelene bir tekme atın diye.

trabzon bu defans ve hücum hattıyla bu ligi şampiyon bitirirse cidden utanırım. (yedek falan demeyin , olmayan oyuncular burak ve umut hücumda , çok bişey değişmez şu görüntüden)
Mesaj tarihi:
@Fizban
Boşuna heyecanlanma adam bütün kadroyu karanlık bodruma kapatmış,azgın boğa gibi salıcak Fenerbahçe'nin üzerine.
Çapsız herif işte, bugün burda rezil olucaksın,kupadan eleniceksin, yarın Kadıköy'de futbol bu ya Fenerbahçe atarsa 2 tane kellesini ister Trabzon taraftarı Şenol Güneş'in.
  • Yeni Oluştur...