fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oha q7 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne vurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abooooooooooovvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 füzeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 adeta bir barca-real maçı izliyoruz. yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 +rep çok güzel attı. şenol reyiz, hayal kırıklığısın yalnız o nasıl kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi golden sora 10 sn falan once bi tezahurat basladı. .....(senol?) noluyo gotun basın oynuyo diye. kime diyolardı onu senol gunese mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yavrum Q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Beşiktaş şu kadrosuyla şampiyonlar liginde olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dövcekler q7 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 mokoko said: abi golden sora 10 sn falan once bi tezahurat basladı. .....(senol?) noluyo gotun basın oynuyo diye. kime diyolardı onu senol gunese mi? ben sergen diye anlıyorum.yorumcu ya belki olabilirmiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sergen agzı doluyken nie konusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hee ersan hee sende cok kötüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 q7 futbol orgazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oldun said: hee ersan hee sende cok kötüsün çok kötü çok (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın Şenol Güneş. O kadar gaz verdik yutturdun bütün laflarımızı. Bu ne artistlik anlamıyorum ki yedek takım çıkarıyor falan 8-10 tane atar işallah Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi de glowacki'yi cıkarıp mustafa'yı almak nasıl bir değişikliktir onu anlamadım ben. ts fener'in karşısına da bu şekilde çıksın, yeneriz lan biz bunları ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne öçabuk bitti be ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 415 oynuyoruz pozisyon vermiyoruz nasıl oluyor halbuki defansımız da adam yok hahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 topla oynama 64-32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 şenol güneş "nasıl olsa bu beşiktaş beni yener , yedeklerle çıkıyım da fenere yorulmasınlar" demiş bariz. orta sahaya da ceyhun ve sezerli bir vurucu tim koymuş , önünüze gelene bir tekme atın diye. trabzon bu defans ve hücum hattıyla bu ligi şampiyon bitirirse cidden utanırım. (yedek falan demeyin , olmayan oyuncular burak ve umut hücumda , çok bişey değişmez şu görüntüden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 orgazm ya resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Forum bu gece çok eğlenceli olacak. :D Şimdiden ben yazayım bir Beşiktaş'lı olarak; Trabzon yedek kadroyla çıktı yoksa duman ederlerdi bizi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 @Fizban Boşuna heyecanlanma adam bütün kadroyu karanlık bodruma kapatmış,azgın boğa gibi salıcak Fenerbahçe'nin üzerine. Çapsız herif işte, bugün burda rezil olucaksın,kupadan eleniceksin, yarın Kadıköy'de futbol bu ya Fenerbahçe atarsa 2 tane kellesini ister Trabzon taraftarı Şenol Güneş'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar