Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iyi maç inönüde.trabzonda olsa ve beşiktaş maçı kazansaydı stadı yıkardı trabzon taraftarı :D.çok kritik maç tahmin yapmakta çok zor büyük ihtimal kaybeden kupaya veda edicek.trabzonada beraberlik yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 beraberlik yetiyor ama şu beşiktaşa beraberliğe oynanmaz kolay kolay illa gol atıcaz illa gol yicez eğer defans yapmaya kalkışırlarsa delik deşik ederiz gibi geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bakalım beşiktaş için gerçekten bir test olacak.. Schuster nasıl çıkacak maça gerçekten merak ediyorum. Açıkcası hiç umrumda değil skor futbol iyi olsun yeter. 2 takımda %90 kupada kalır elenme gibi bir durum zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben aksine bir test maçı olcağını düşünmüyorum tamam renkleri barcayı andırabilir ama bir barca asla değiller . ayrıca yendiğimiz taktirde test maçı diyenler trabzon asılmadı maça zaten diyecekler . farklı bir galibiyet bekliyorum . sezon sonunda gol ortalamamız 3.75 den biraz fazla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yanlışın var gol ortalamamız 5.75 demiş müneccimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 schuster gaza gelip saçmalamazsa orta sahası kalabalık bir 11 ile çıkarız. aurelio ernst fernandes 3 lüsünden 2 si sahada olacak net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 applev0dka said: Yeni acık'da baya patili olucak gibi sanirim ??? bir organizasyon mu yapsak napsak şu cok arkada kalmis laa.. kac kisi acıkta simdi ? (yeni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kendimce ilk onbir cenk erhan G. Ersan Toraman Köybası ernst fernandes guti haz. q7 simao hugo almedia bi ihtimal erhanın yerine fernandesi alıp aurelioyu dmcye cekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ernst aurelio cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 7-1 lik videoyu izledimde, nartallo vardı ya bizde,herif saçlarından topu göremeyip gol kaçırmıştı yaw. beşiktaşı özlüyormuş özler tabi onu futbolcudan sayıp bi biz oynatmıştık adamı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 PZero said: ben aksine bir test maçı olcağını düşünmüyorum tamam renkleri barcayı andırabilir ama bir barca asla değiller . ayrıca yendiğimiz taktirde test maçı diyenler trabzon asılmadı maça zaten diyecekler . farklı bir galibiyet bekliyorum . sezon sonunda gol ortalamamız 3.75 den biraz fazla olur Oyunu benzemiyor ama ilk yarınının tartışmasız en iyi futbol oynayan takımı Trabzonspor idi. Sadece hücum yada sadece defans değil ikisini birlikte iyi yaptılar. Çok gol attılar az gol yediler yani her açıdan bir test olacak beşiktaş için. Diğer taraftarlar içinde bir test değil bir ispat olacak. Ben bu maçı açıkcası düşünmüyorum bile onun yerine haftasonu Gs-Bursa ve Fb-Ts maçlarını bekliyorum ve gönlümden iki maç içinde beraberlik geçiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 oldun said: kendimce ilk onbir cenk erhan G. Ersan Toraman Köybası ernst fernandes guti haz. q7 simao hugo almedia bi ihtimal erhanın yerine fernandesi alıp aurelioyu dmcye cekebilirEkrem? Cenk Ekrem Sivok Ersan İsmail Ernst Aurelio Quaresma Guti Simao Almeida Yapar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 pzeroya ciddi cevap ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bence nobreyi kesmeyecektir ayrıca sivokun ağrıları varmış muhtemelen olmayacak sahada fernandes oynasın ya sağ back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Tamam Beşiktaş çok güzel kadro kurdu, Almeida'nın alınması da makul bir olay, en az 2-3 tane üst düzey forveti olmalı büyük takımların. Ama herkes ilk 11'e kafadan Almeida'yı yazıyor, farklı özellikleri var ama bence Bobo'yu çabuk yedeğe attınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bu maç Nobre'nin 11 başladığı son 2 karşılaşmadan 2-3 gömlek daha üst seviye bir maç. O yüzden orta sahayı daha sağlam tutacaktır muhtemelen Schuster, o yüzden de çift ön libero +Guti olacaktır orta saha. Nobre en iyi ihtimalle tek santrafor olarak oynayabilir ki o da mümkün değil Almeida varken. Fernandes çok iyi kotarır sağ beki. Ve Almeida yeni gelmesinin de etkisiyle çok daha istekli oynuyor, Bobo yıllardır o ağır görüntüsü sebebiyle hep -isteksiz olmadığı günler bile- isteksizmiş gibi takılıyor ortalıkta ve ağır kalıyor; o yüzden en azından şimdilik Almeida ile devam edilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ekrem sakat deil mi yahu ben o yok die düşünüyorum aurelio ernst ve fernandesin aynı anda oynaması en cok gönlümden gecen boboda sakatlıktan cıktı hazır olmadıgında cok sırıtıyor ama sezon ortasındaki bobo on numara olur hatta bobo almeidanın beraber oynadıgı zayif bir rakibe karsı futbola doyarız 7 artı garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Sakatlıktan dönmüştü en son, tekrar mı sakatlanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 BulletRide said: Tamam Beşiktaş çok güzel kadro kurdu, Almeida'nın alınması da makul bir olay, en az 2-3 tane üst düzey forveti olmalı büyük takımların. Ama herkes ilk 11'e kafadan Almeida'yı yazıyor, farklı özellikleri var ama bence Bobo'yu çabuk yedeğe attınız bu maçta ilk 11de bobo çıkar bence ama işte bobo nobreyi böyle kullanamaz almeidayı o yüzden yazıyoruz nobrayıde aktif kullanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bu nobreyi ancak benzema keser o da real de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 nobrede bi kobe bryant lık var bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Leadman said: oldun said: kendimce ilk onbir cenk erhan G. Ersan Toraman Köybası ernst fernandes guti haz. q7 simao hugo almedia bi ihtimal erhanın yerine fernandesi alıp aurelioyu dmcye cekebilirEkrem? Cenk Ekrem Sivok Ersan İsmail Ernst Aurelio Quaresma Guti Simao Almeida Yapar bence. Sivok sakat, idmana çıkmamış. Toraman oynayacak orda. Ben Hilberti kesmez diye tahmin ediyorum. Erhan Güven gönderilmedi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Esh said: bu nobreyi ancak benzema keser o da real de. 2 güne menajeri haber salar, rahat ol sen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 cezalı hilbert 4 sarısını aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kupada gecerli degil o ceza, bir sonraki lig macinda oynayamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar