SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ya komşu komşunun, dur bu değil. komşuda pişer sana da düşer he, GOGO
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi bizi temsil ediyorsun orda. s.a mate de gir içeri.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ESKÜZ Mİ KEN AY COYİN İF YU DONT MAYND PLİS
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ya hala burda mesaj yazıyo herif senin bu geceki görevin FAPFAPFAP hacı, anladık.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: barbu said: abi ahaha. bi de bana laf ediyodunuz 2 polonyalı ile kalıyorum dedigimde hon neden oynuyosun lan diye cemkiriyodunuz. al iste bu da aynı polonyalı, filipinli. do the math. abi ev arkadaşı şimdi öyle bakmamak lazım aslında sdfs
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Longshanks said: vese atak mı de hahaha. güldüm lan
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Can hadi defol git seviş çıkart vur masaya kemerini sonra adam da çıkartsın kemeri baktın olmuyo good night mate de kaç.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: sipeyskeyk said: barbu said: abi ahaha. bi de bana laf ediyodunuz 2 polonyalı ile kalıyorum dedigimde hon neden oynuyosun lan diye cemkiriyodunuz. al iste bu da aynı polonyalı, filipinli. do the math. abi ev arkadaşı şimdi öyle bakmamak lazım aslında sdfs evet abi şaka bir yana ben ev arkaş(lar)ımla yatmak istemem zira 2 gün sonra sıkılcam biliyorum ve yüzyüze bakıoruz saçmalık yani, zaten dışarı bir bara gidip az biraz fazla bir eforla gereken yapılabiliyor.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bence yapma kılıçlar çarpışır filan. sakat
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 2v2 ye gidip te 1v3 e kalmak ta var yalnız.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 2 gün sonra sıkılmazsın bi gün birini bi gün birini göürsen 2şer gün arayla yapsan 4 günde bir birlikte olmuş olursun biriyle Normal.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7GXIn8hQ5yc&feature=related bunlar gibi gir.selamın aleyküm abiler diyerek
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Arkada kaldı SeaGle said: 2 gün sonra sıkılmazsın bi gün birini bi gün birini göürsen 2şer gün arayla yapsan 4 günde bir birlikte olmuş olursun biriyle Normal. Ayrıca Karı diye koynuna al demedik. Yapsan yapsan 1 sene yaparsın zaten.
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: barbu said: sipeyskeyk said: barbu said: abi ahaha. bi de bana laf ediyodunuz 2 polonyalı ile kalıyorum dedigimde hon neden oynuyosun lan diye cemkiriyodunuz. al iste bu da aynı polonyalı, filipinli. do the math. abi ev arkadaşı şimdi öyle bakmamak lazım aslında sdfs evet abi şaka bir yana ben ev arkaş(lar)ımla yatmak istemem zira 2 gün sonra sıkılcam biliyorum ve yüzyüze bakıoruz saçmalık yani, zaten dışarı bir bara gidip az biraz fazla bir eforla gereken yapılabiliyor. http://www.youtube.com/watch?v=8qLpOxAJ3J4
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: evet abi şaka bir yana ben ev arkaş(lar)ımla yatmak istemem zira 2 gün sonra sıkılcam biliyorum ve yüzyüze bakıoruz saçmalık yani, zaten dışarı bir bara gidip az biraz fazla bir eforla gereken yapılabiliyor. abi evet. hani gazı veriyoruz filan ama. burası böyle. sonra aynı evde kalınmaz. sorun olur filan. ama tabi 2v1 de dengesizlik oluyo. biri fazla xp alır olmaz. denge lazım. en iyisi başka erkek çağır eve 2v2 olsun. yazık. NASI FIKIR
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ev arkadaşım bu reklamdaki kızlardan herhangi biri olsa şuanda kapıyı tırmalıyordum o da var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: sipeyskeyk said: evet abi şaka bir yana ben ev arkaş(lar)ımla yatmak istemem zira 2 gün sonra sıkılcam biliyorum ve yüzyüze bakıoruz saçmalık yani, zaten dışarı bir bara gidip az biraz fazla bir eforla gereken yapılabiliyor. abi evet. hani gazı veriyoruz filan ama. burası böyle. sonra aynı evde kalınmaz. sorun olur filan. ama tabi 2v1 de dengesizlik oluyo. biri fazla xp alır olmaz. denge lazım. en iyisi başka erkek çağır eve 2v2 olsun. yazık. NASI FIKIRsen londrada mısın lan?
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: barbu said: sipeyskeyk said: evet abi şaka bir yana ben ev arkaş(lar)ımla yatmak istemem zira 2 gün sonra sıkılcam biliyorum ve yüzyüze bakıoruz saçmalık yani, zaten dışarı bir bara gidip az biraz fazla bir eforla gereken yapılabiliyor. abi evet. hani gazı veriyoruz filan ama. burası böyle. sonra aynı evde kalınmaz. sorun olur filan. ama tabi 2v1 de dengesizlik oluyo. biri fazla xp alır olmaz. denge lazım. en iyisi başka erkek çağır eve 2v2 olsun. yazık. NASI FIKIRsen londrada mısın lan? BARBU KOŞ EKMEK ÇIKTI
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sonra kişisele YETEMEDİM diye topic açmasında
Öne çıkan mesajlar