sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Çok fena seks yapıyo lan şuanda ahahahahah film izliyordum masum masum sigara içmeye aşağı indim bi tane dazlak hayvan gibi bi herif çıktı bahçeye hello mate dedi ulan dedim noluyoz bu kim sonra içeri girdim 2 kız kalıyolar odada ikisi de bornozla odadan çıktı. NOLUYOZ LAN
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 2kız 1 erkek takılıyolar ve sen bunu patiye yazıyosun. Ne işin var burda?
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Orgy partisi mi yani? Ev arkadaşların mı kızlar? Dazlak mı becermiş yani?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bir de yüzlerde bir gülümseme böyle. BU EVDE SADECE BEN SEKS YAPABİLİRİM diye saldıracaktım sonra vazgeçtim, şimdi yarım saatte bir aşağıya sigara içmeye inip davet almayı planlıyorum zira böyle okazyonlarda odada içiyruz takılıyoruz gel istersen diyolardı ama bugün tık yok :(:(
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Dartanian said: 2kız 1 erkek takılıyolar ve sen bunu patiye yazıyosun. Ne işin var burda? Konu burda bitmiş.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi kızlar güzel olsa çoktan yani, 50 kere gel dediler gitmedim. FİLİPİNLİ KIZLAR
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: bir de yüzlerde bir gülümseme böyle. BU EVDE SADECE BEN SEKS YAPABİLİRİM diye saldıracaktım sonra vazgeçtim, şimdi yarım saatte bir aşağıya sigara içmeye inip davet almayı planlıyorum zira böyle okazyonlarda odada içiyruz takılıyoruz gel istersen diyolardı ama bugün tık yok :(:( BUgün sende tık yok bence
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İğrenç misiniz be 1 den fazla erkeğin ne işi var.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: Çok fena seks yapıyo lan şuanda ahahahahah film izliyordum masum masum sigara içmeye aşağı indim bi tane dazlak hayvan gibi bi herif çıktı bahçeye hello mate dedi ulan dedim noluyoz bu kim sonra içeri girdim 2 kız kalıyolar odada ikisi de bornozla odadan çıktı. NOLUYOZ LAN Can hadi itiraf et abi, bize çekindiğini hatta korktuğunu söyle.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 salaklaşma olum nefes almıyo mu? go go go
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi ahaha. bi de bana laf ediyodunuz 2 polonyalı ile kalıyorum dedigimde hon neden oynuyosun lan diye cemkiriyodunuz. al iste bu da aynı
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Otrivine said: İğrenç misiniz be 1 den fazla erkeğin ne işi var. bosluklari doldurucak
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi benim boyum 1.90 adam benden uzun olabilir, bir de öyle bir HELLO MATE dedi ki, çekinmedim değil :/
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylanN said: salaklaşma olum nefes almıyo mu? go go go ahaha işte türk genci!
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: abi ahaha. bi de bana laf ediyodunuz 2 polonyalı ile kalıyorum dedigimde hon neden oynuyosun lan diye cemkiriyodunuz. al iste bu da aynı polonyalı, filipinli. do the math.
Öne çıkan mesajlar