Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv ve harici hard disk meselesi

Geez

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

bişey sorucam da gülmeyin ve dövmeyin. tv görse bile nasıl film oynatacak ordan ? player nerde ?

Abi player icine adapte zaten. usbden göruyo, menuden secip oynatiyosun, teknoloji artik teheeey ta nerelerde. Bide abi vestelden bekodan falan almayin böyle tv falan alcaksaniz. Alin samsung, sony mony bayilin abi parayi. Bu tarz özellikler ancak öyle adam gibi kullanilir oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Aluriel said:

bişey sorucam da gülmeyin ve dövmeyin. tv görse bile nasıl film oynatacak ordan ? player nerde ?

Abi player icine adapte zaten. usbden göruyo, menuden secip oynatiyosun, teknoloji artik teheeey ta nerelerde. Bide abi vestelden bekodan falan almayin böyle tv falan alcaksaniz. Alin samsung, sony mony bayilin abi parayi. Bu tarz özellikler ancak öyle adam gibi kullanilir oluyo.

bilmiyordum hiç o olayı ben açıkçası. toshiba regza 32" o tv. evde değilim şuan dönünce deneyip yazarım sonucu buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Slm arkadaşlar benimde samsung marka bi lcd'im var usb girişinden bağlantı sağlayabiliyorum fakat 2,5" 7200rpm (labtop için 2.0 usb bağlı) bir harici harddisk bağladığımda görmüyor ve diskten dıt dıt şeklinde ses geliyor. Nedeni galiba diskin dönmesi için gereken gücü sağlayamaması fakat sebebini anlayamadım. Çözümü varmıdır bunun bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Tşk ler
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Dual-Audio, ssa altyazılı animeyi izliyorum 1080p'de valla.

Bu model hatta, 1350 verdim indirimden kapıp. Yanında da bir yıl beleş digitürk geldi tüm paketleriyle ıvırı-zıvırıyla. h264 mkv oynatıyor işte, MPEG4 yazmışlar zaten. Tavsiye ederim, alın yeni televizyona bakıyorsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

ayni sorun bende de var ya 1 tb lik hdd yi usb ile samsung led tv ye bagladigimda "sinyal yok" diyor tv... olabilecek butun formatlari denedim hala degisen bisey yok. evdeki mac ps3 yada pc sorunsuz olarak gorebiliyor fakat bi turlu tv gormuyor. ayrica tv ye 4 gb lik kucuk bir usb bellek taktigimda tv onu sorunsuz sekilde goruyor. sizce sorun nedir? yarimci olabilirseniz sevinirim.

not: harici adaptorlu
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ben de bişey sorabilir miyim şu topicde yine aynı konu yaklaşık

philips lcd tv ye usbden bağlioruz normal diziyi falan çalıştırıo fakat alt yazısını nasıl çalıştırabilriz atiorum içine aynı isimle dosyayı fakat çalıştırınca altyazıyı çalıştırmıo . Bi ayarı var mı bunun yoksa yapamio muyuz öle bişey pcdeki gibi

bende philips 7k serisi led var. ayni problem vardi ve alt yazi desteginin olmadigini ogrendim.
lg nin bluray playerini aldim o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bende samsung 46d7000 var hdd bağlanıyor, gözüküyor fakat
bilgisayarda işlem yaptıktan sonra yeni haliyle tv de gözükmüyor.
yeni bir klasör eklediğimde ya da bir klasörü sildiğim de klasörlerde değişme göremiyorum. nasıl bir çözümü olabilir karşılaşan var mı daha önce böle bi sorunla

şimdiden teşekkür..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...