Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Aluriel said: bişey sorucam da gülmeyin ve dövmeyin. tv görse bile nasıl film oynatacak ordan ? player nerde ? Abi player icine adapte zaten. usbden göruyo, menuden secip oynatiyosun, teknoloji artik teheeey ta nerelerde. Bide abi vestelden bekodan falan almayin böyle tv falan alcaksaniz. Alin samsung, sony mony bayilin abi parayi. Bu tarz özellikler ancak öyle adam gibi kullanilir oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Hadi bide kharon +rep, bildigim herseyi ondan ögrendim, ustamdir sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Korax said: Aluriel said: bişey sorucam da gülmeyin ve dövmeyin. tv görse bile nasıl film oynatacak ordan ? player nerde ? Abi player icine adapte zaten. usbden göruyo, menuden secip oynatiyosun, teknoloji artik teheeey ta nerelerde. Bide abi vestelden bekodan falan almayin böyle tv falan alcaksaniz. Alin samsung, sony mony bayilin abi parayi. Bu tarz özellikler ancak öyle adam gibi kullanilir oluyo. bilmiyordum hiç o olayı ben açıkçası. toshiba regza 32" o tv. evde değilim şuan dönünce deneyip yazarım sonucu buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Toshiba 32LV655P, öyle bi özelliği yokmuş benim tvnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazroni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Slm arkadaşlar benimde samsung marka bi lcd'im var usb girişinden bağlantı sağlayabiliyorum fakat 2,5" 7200rpm (labtop için 2.0 usb bağlı) bir harici harddisk bağladığımda görmüyor ve diskten dıt dıt şeklinde ses geliyor. Nedeni galiba diskin dönmesi için gereken gücü sağlayamaması fakat sebebini anlayamadım. Çözümü varmıdır bunun bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Tşk ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Vestel kötüymüş öyleyse ya. Bizde Arçelik var, en son çıkan mkv fansublardan bluray riplere kadar her şeyi ntfs'den oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gerge hadi canım arçelik ?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 GERGE said: Vestel kötüymüş öyleyse ya. Bizde Arçelik var, en son çıkan mkv fansublardan bluray riplere kadar her şeyi ntfs'den oynatıyor. Aynen. 1 tb hdd ile behzat ç. akıyorum. Altyazılar da çıkıyor altyazılı filmlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arçelik olayını ben de duydum. YÜRÜ TÜRKİYEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dual-Audio, ssa altyazılı animeyi izliyorum 1080p'de valla. Bu model hatta, 1350 verdim indirimden kapıp. Yanında da bir yıl beleş digitürk geldi tüm paketleriyle ıvırı-zıvırıyla. h264 mkv oynatıyor işte, MPEG4 yazmışlar zaten. Tavsiye ederim, alın yeni televizyona bakıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Gerge sen TV nin tam modelini bi yazda bulunsun bi köşede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yukardaki linkde yazıyor işte. 106-525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ayni sorun bende de var ya 1 tb lik hdd yi usb ile samsung led tv ye bagladigimda "sinyal yok" diyor tv... olabilecek butun formatlari denedim hala degisen bisey yok. evdeki mac ps3 yada pc sorunsuz olarak gorebiliyor fakat bi turlu tv gormuyor. ayrica tv ye 4 gb lik kucuk bir usb bellek taktigimda tv onu sorunsuz sekilde goruyor. sizce sorun nedir? yarimci olabilirseniz sevinirim. not: harici adaptorlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mortis said: ben de bişey sorabilir miyim şu topicde yine aynı konu yaklaşık philips lcd tv ye usbden bağlioruz normal diziyi falan çalıştırıo fakat alt yazısını nasıl çalıştırabilriz atiorum içine aynı isimle dosyayı fakat çalıştırınca altyazıyı çalıştırmıo . Bi ayarı var mı bunun yoksa yapamio muyuz öle bişey pcdeki gibi bende philips 7k serisi led var. ayni problem vardi ve alt yazi desteginin olmadigini ogrendim. lg nin bluray playerini aldim o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgs52 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bende samsung 46d7000 var hdd bağlanıyor, gözüküyor fakat bilgisayarda işlem yaptıktan sonra yeni haliyle tv de gözükmüyor. yeni bir klasör eklediğimde ya da bir klasörü sildiğim de klasörlerde değişme göremiyorum. nasıl bir çözümü olabilir karşılaşan var mı daha önce böle bi sorunla şimdiden teşekkür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar