Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sildin mi oyunu oolm uhhue gir msne atiim sana 1 mblık dosyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yok ya, eve geldim laptopa seyedicem. buldum forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 girince friende eklesene huehe Mortis nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hearth secret bisey dedi, akuila yaptim ben, sen beni ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 no such hearth secret has been chosen by anyone deyo benimkini dene "zortis" asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 en sonunda ateşi yakıp o flamei de yapıp study ettim ve colonial tradesmanship skillimi aldım bi sonraki inspiration hedefim Nine Men's Morris, ki cloak and daggerı artırıp, self defense skillini öğreneyim fakat 2 tane BOARD istio ben woodblock alabiliorum axe yaptım kendime, odun kesebiliom ama onu nasıl board yapıcam bilmiom bu tarz şeyler nerde yazar ya kafa atıcam oyuna uhehue Salemwiki ye bakiom orda sadece ingredientlar yazio ama böle board gibi şeylerin nasıl yapıldığı yazmıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yerde kesilmis agaclar var bazi, onlara bak, agaca kes ya da direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kesilmiş ağaçlara gidip axe ile woodblock çıkariosun işte ondan sonra board nasıl yapılıo bilmiom sen napiin ya bu oyun tek başına oynanio hiç böle sosyalleşme tadında bişey koymamışlar o kötü olmuş yani her şeyi yapabilmen için skkill açman gerekio bişey yapman gerekio falan o yüzdne kendin topluosun kendin yapiosun hadi bearber avcılık yapalım falan olmuo hehe ki bi combat moda zatne mid game giriosuyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 lafımı geri aldım şu an foruma baktım yalan yani tek başına oturup yapılcak gibi değil board nasıl yapılır die baktım beta forumlarında Sawbuck diebi tane şeyin üzerine yerleştirip yapiomuşsun carpentry skilli gerekiomuş sawbuckı da yapmak için nail falan lazımmış nailı da black smith mine smelter vs tarzı şeylele yapiosun o yüzden millet 60 silver bayıp almış falan sawbıck yapmak için kısacası bu oyun böle bi şeye gideceksin satacaksın para alacaksın sana ne gerekiosa başka adamlardan alacaksın yoksa öle her şeyi kendim yapiim etrafta gezip topliim craft ediim falan imkansız şu an bunu anladım hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ne sandin lan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 adam sen misin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bozuldu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 çıktım ben ya yoruldum uhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ay betam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Yahu 1mb'lık oyunun bu kadar konuşulcak nesi olabilir çok ilginç gerçekten, 15 sene öncenin oyunları olsa tamam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Forumda şöle okudum en rahat başlangıç olayını Etrafta gezip Indian arrowhead bulacaksın ormanda, ki ben bi tane bulmuştum ama geriye götüremedim yaln oldu 2 tane bulacaksın totalde 30 silvera satiosun galiba vendora 20 silverla da şehirdeki sana "you want to settle?" vs tarzı sorular soranlara gidip parayı vereceksin onlar seni random bi yere götürüolarmış, orası senin homesteadin oluo, hem orda istediin gibi etrafta foraging yapabiliosun hem de homesteadden bostona falan geçebiliosun. Yani işler daha rahatlio öle bi durumda o yüzden ilk hedefiniz indian arrow head veya başka yoldan da yapabiliosanız 20 silver biriktirmek olsun. ben bu akşam girdiimde onu denemeyi planliorum. Çnükü sırf ormanda gezip study study vs yapıp bi yere kadar gelebiliosun belli bişeyin devamı için para gerekio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bi tane sattim ben 15 silver, baska da bisey satamadim, o kadar ot cop topladim, almadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 İndian feather para ediyor mudur? Var mi bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 eder heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bne geçe nbaktım listede tek dışardan toplanıp satılabilen şey Indianarrowhead veya spearheadmiydi hatırlamiom hangisi, dierleri hep craft edilen şeyler die biliorum ama feather satılmıo galiba bostona gidin o tezaghlarda bitanesin tıklayın SEll de bakın işte neler satılıo die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bu sabah baya bi ugrastim bostona gitmek icinde, baya uzaklasmisim bulamadim yolu bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 evet hiçbi zaman gezdikten sonra bostona yürüyerek dönemedim hep böle gezdim tozdum bişeyler study ettim bişeyler craft ettim topladım falan sonra hepsini atıp bostona ışınlandım hehe bi böle land mark falan yapacan başka türlü olmaz diecem de boston alanından çıkana kadar hiçbi yeri kazıp değiştiremiosun yoksa dig ede ede yol açacam kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 lan 15 silverim var, gene arrowhead buldum, ama boston yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar