-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 başlıkta saçmaladım da, bizimkiler bi bilgisayar almış pardus işletim sistemi yüklü, elimde windows cdsi var fakat kuramıyorum .exe dosyalarını falan açamıyo bu pardus. nası yükleyebilirim bu windowsu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ne???? Windows öyle kurulmaz. Tak CD'yi, kapa bilgisayarı, aç bilgisayarı, güzel güzel kur. Eğer bu yöntem işe yaramazsa bios ayarlarından CD ile boot edilecek şekilde ayarla bilgisayarını, öyle aç, güzel güzel kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 denedim onu ya direk açılıyo pc ama ikinci dediğini nasıl yapıcağımı da anlatırsan sevnirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 O bilgisayardan bilgisayara değişir. Anakartı'nın ne olduğunu yaz sen, notebook ise ya da hazır PC ise markasını yaz; bilen biri anlatır. Şu kadar söyleyeyim, açılırken alta press * for setup gibi bir şey yazar. Onunla açarsın bios ayarlarını. Anakartının kullanma kılavuzu varsa orada da yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 biostan first boot devicei cd dvd rom sececen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://doctus.org/showthread.php?t=23444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ben de bi tek bendeki Pardus bozuk sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar