Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yüksek lisansta seminer adı altında, kredisi olmayan, akademik yazmayı öğreten, haftada bir saat ders yapılan, geçmek için tez/proje hazırlama yönergesine göre hazırlanmış bir yazı yazamınz gereken bir ders vardı. Dersten not almıyorsunuz, yazınız yönergeye uygunsa sadece pass/fail alıyorsunuz. Yazdığım bir sürü yazı olmasına rağmen dipnotlarını falan yapmaya üşendiğim için bir arkaşımın avukat olmak için baroya sunduğu tezi(baro tezi dediğim 10 15 bir yazı) aldım. Arkadaşım da bu tezi kendi yazmamıştı, bir başka öğrenciye para karşılığı yazdırdığını sanıyordu. Fakat bu öğrenci de tezi en baştan kendi yazmamış, daha önceden kendi yazdığı tezi arkadaşıma satmış. Tezi satan kız da benimle aynı progradaymış ve ikimiz de aynı ödevi verdiğimiz için hoca ikimiz hakkında intihalden soruşturma başlattı. Disiplin yönetmeliğini falan inceledim intihal suçu düzenlenmemiş, fakat bu öngörülmemiş cezalar için yukarıda sayılan suçlaran benzer biri işlenirse aynı ceza öngörülür gibi bir hüküm var. Hırsızlıktan mı yargılalacakalr acaba? Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. =) Merak ettiklerim ise şunlar, (i) daha önce bu suçu işleyip ceza alanınız veya arkadaşınız var mı? (ii) eğer ceza alirsam yurtdışında bir okula başvurursam bu transcriptimde görülür mü? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tek okuyuşta anlayamadım ama olayda bir kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 adam kıza odaklanmış kıza odaklan kıza odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 su yazının özetini çıkartabilip alayabilen biri çıkarsa kıza odaklanmıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi nasıl bi fail yaşamışsınız siz de. burada tez yazmak için para alıp kendi tezini satan kıza mı laf desek, tezi parayla yazdıran adama mı desek, başkasının satın alınıp kullanılmış tezini kullanan sana mı laf desek, başkasına sattığı tezi hala kullanmaya devam eden kıza mı laf desek. vay anam vay neler dönmüş serhat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 terazini kırdım hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bir de o kızla aynı programda karşılaşmanız da epic olmuş harbi. karma is a bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Muhahahahahaha diyesim geldi. Bir yıl uzaklaştırmadan ilişki keşmeye kadar yolu var bunun. Avrupa'da bir okula girmen de çok zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oba 4. okuyuşumda anladım :)))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 iliski kesmezler ama 6ay yersin muhtemelen. Sonra okulu mahkemeye verirsin orda yurutmeyi durdurma karari cikarsa kaldigin yerden devam edersin. yurutmeyi durdruma karari cikarsa siciline islenir mi bilmiyorum, cezayi alip cekersen gozukuyur intihalden dolayi uzaklastirma aldigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 said: iliski kesmezler ama 6ay yersin muhtemelen içerde onun gibi tatlı çocuklara ne yaparlar biliyor musun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 senko nun bahsettigi plagiarism davalari paragraf, arada tablo, hadi max sayfa falan ayarinda seyler icin gecerli olur olsa olsa diye tahmin ediyorum. tum paper in isim degistirilip verilmesinin sonuclari daha ciddi olabilir. sonuc uzaklastirma ve sicil kaydinin otesine gecmez ama, ilisik kesme gibi biseyin soz konusu olacagini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ibretlik bir paylaşım olabilir bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Hakkaten ibretlik paylaşım. Kurşun döktür evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bu kadar cenabetlik olamaz gerçekten. Yüksek lisans tezi olur eyv da ders kredisiz ya, ödevi yapan bir kişi yok herkes bir yerden alıyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 "İntihar sebebiyle soruşturma" diye okudum. Yok artık! dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 senariste versen dizi ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Aynı derste 8 kişi intihal yapmış sadece ikimiz hakkında soruşturma başlatmış. =/ O da 2 kişi aynı ödevi verdik diyeymiş. Hoca affetmeye hiç niyetli değil. Yarın Proflarla konulup halletmeye çalışcam yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu duruma taktıysa bir şekilde döndürmeye çalışın, yoksa ceza alırsınız mutlaka geri çekmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 duş al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Ee sonra noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 İplik teoremin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 olm avukat diil misin, kendini fantastik bi şekilde savunup haklı çıkarmak degil mi işin. bence böyle bişey yaparak kendi proflarını etkileyip, o dersin hocasını kandırmalarını saglayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bence öyle bi savunma yapmalı ki hocaların akademik ünvanını kendi üzerine geçirip hocaları asistanı yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi araya aracı sokup bi özür diliyorsun sorun morun kalmıyor biz büyüklerimizden böle gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar