Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Sivasspor 23.01.11 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Maçtan geldim,duşumu aldım yazabilirim artık.
Stat çok güzel olmuş. Akustik bir harika.
Kız arkadaşımla gittim yanımda bayan olmasına rağmen ne giderken ne dönüşte hiç bir sıkıntı yaşamadık aksine "bayana yol verin" tarzı cümleler eşliğinde gişelerden falan rahatlıkla geçiş yaptığımızı söyleyebilirim.
Eve geç gelmiş olmam tamamen taksimde inip burger keyfi yapmamdan kaynaklıdır saat 21:30'da taksime indik.
Maça ve takıma gelirsek Yekta'yı çok beğendim sadece toplu oyunda veya pozisyonlarda değil bütün maç durmadı yerinde mücadele etti ve topu her ayağına alışında iyi bişeyler yaptı diyebilirim.
Kazım forvette çok eziliyordu ama kanada geçince o da biraz açıldı.
Stancu için biraz erken toplu topsuz çok hızlı rahat adam geçebiliyor ama fazla izleyemedik tabi net bişey diyemiyorum onun için.

Taraftara ayrı bir parantez açmalıyım harika bir atmosferdi uzun yıllardır yakalayamadığımız bi atmosferdi hatta. Hiç kavga tartışma yoktu herkes tek yürek takımı destekledi. Islıklar sadece hakemin saçmalamarı ve sivas tribününün denemelerini bastırmak için çıktı. Ligtv'deki atkı şov hiçbirşey çünkü aslında o anda bütün stad atkı şov yapıyordu sadece o köşeyle kalmadı yani, boş bırakılan alanları göstermemek için o bölge çekilmiş olabilir sadece.

Neyse çok güzel bir maç olmadı belki ama biz stadyumda çok eğlendik. Güzel bir anı olarak kaldı yanımızda.

Son uyarı bilet alırken en üst katlardan almanızı tavsiye etmem çünkü gerçekten çok yüksek görmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yukarı sıralardan baya bi o kimdi ya kartı kim gördü gibi cümleler duydum maç esnasında =))
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte bayana yer verin falan muhabbetleri rahat hareket etmemizi sağladı ki açıkçası merakla beraber deneme amaçlı maçın son düdüğü çalınca kalktık yerimizden. Hiç biyerde sıkış tepiş olmadan rahatça da gittik. Sadece metro öncesi kapılar kapalıyken sıkıldık biraz o kadar =) Orda da yukardan dolaşan taraftara aşşağı atlayın laylalaylalay la falan eğlendik hani.
Sosyal ağlarda paylaş

takım cok kotu ama stadla ilgili diğer topice yazıcam

yekta tek başına oynadı

stancuda iyi topcu belli

geri kalanlar deli etti.biraz erken gol bişi yapsalar daha cok havaya giricektik

sivas biraz şanslı olsa 1-0 öne geçerdi.biraz daha şanslı olsa 80. dakkadaki direkten dönen topları gol olurdu

bu takımdan bi bok olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

abi cana hep öyle ztn defansta servetle iyi oynadılar.culio bal yapamayan arı gibiydi.mucadele etti ama oyuna bi katkısı yoktu extra anlamda

yani hagi kusura bakmasın ama malın önde gideni bana göre

ilk lig maçı 50 bin kişi bişeyler bekliyor.korkak futbol anlayışı ile cıktı

ztn 1-0 dan hemen sonra mustafa sarpı sokarak kendini belli etti

hacı sen niye emre colakla başlıyosun.kazım tek forvet hiç birşey yapmadı.emre colakta kafasında cuval varmıs gibi ordan oraya anlamsız koşuyor
Sosyal ağlarda paylaş

daha arda,kewell ve neill gelicek.onlarda gelince artık korkak futbol oynatmaya devam etmez umarım.şimdi gene yekta felan daha hazır olmadığı cana yerinde oynamadığı için mecbur oynattı diyebiliriz.gerçi ben eksikler gelincede atak futbol oynatıcağını da sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...