Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi açtım oyunu, magicka kitabı geldi, bastım, campaign'leri gösteren bi menü sanırım, campaignlerin üstünde not found yazıyor. heryerde not found yazıyor, oyunu kapatayım dedim, Not Found 48239847 Yes - No diye seçenek çıktı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aynısı bende de oldu. her yer de not found ve rakamlar yazıyor ve loadingden sonra oyun çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ben not foundları görünce korkup kapattım zaten, oyuna geçmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aynı sorun bende de var. Çözüm bulursanız yazar mısınız buraya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 demoyu yükledim aynı hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 demoda online mod var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 türkiyede kutulu var mı bu geldi mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Sixoms said: oyun guzel baya. ama su tutorial kisminda mouseun orta tusuyla buyuyu yapmama ragmen o basamagi gecemiyorum. o yuzden tutoriali oynayamiyorum. yeni patchle sorun halloldu. eglenceli oyun baya, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ONUR, halı sahaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 alınır mı bu ? uzun omurlu mu yoksa 2 gunde biter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 AĞBİ inanılmaz ama şu not found not found not found bugı ve oyunun introductionda crash olması sorunu, TÜRK OLMAMIZDAN KAYNAKLANIYOR LÖL makinanın region ayarlarından Turkish (Turkey)'i English (USA) yapın, düzeliyor. Anladığım kadarıyla kodlarında I harfleri falan varmış, onları normalde i olarak görmesi gerekirken region türkiye olunca ı olarak görüyormuş, çuvallıyormuş falan. böyle bug görmedim ben ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 id numarasi kullansalar boyle salak buglar olmazdi bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne kadar tesekkur etsem azdir, dun gece aldim oyunu 23:00 gibi, sabah 04:00`e kadar ugrastim oyunu baslatabilmek icin.Denemedigim sey kalmamisti, cok sagol. Oyun cok guzel gercekten, multiplayer cok zevkli :D Xenocide said: AĞBİ inanılmaz ama şu not found not found not found bugı ve oyunun introductionda crash olması sorunu, TÜRK OLMAMIZDAN KAYNAKLANIYOR LÖL makinanın region ayarlarından Turkish (Turkey)'i English (USA) yapın, düzeliyor. Anladığım kadarıyla kodlarında I harfleri falan varmış, onları normalde i olarak görmesi gerekirken region türkiye olunca ı olarak görüyormuş, çuvallıyormuş falan. böyle bug görmedim ben ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 olm oyun 9,99 dolarmış lan bedava. ben de alcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 türkiyede var mi laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Oha çok iyi lan, hemen alayım bunu ben Steam'den sdfdfgdjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi fakir versiyonunu çekip bakayım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 kutulu satılmayacak ki oyun türkiyede olsun panpa edit: şubat 15'de çıkacakmış box ama sanmam buraya anında geleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Benim laptopda baya takılıyordu, bir sürü insanda da vardı aynı sorun, çözdüler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Online challenge oynadım da baya zevkli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 arkadaşlarım şöyle gaza gelmeden objektif yorumlar yapın da biz de alalım. işteyim bakamıyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Valla içimden biri dürtüyo paso al diye ama ama!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi ben direk işyerinde browserdan steam hesabıma girip aldım direk, öyle bi gaz geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Thank you for your purchase! Çok fena gaz yapmışım dayanamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi dünkü gazımı atlatıp cevap veriyorum güzel kötü şeylerine; oyun güzel abi. büyü sistemi güzel olmuş. Water, Defense, Cold, Arcane, Fire, Earth, Lightning, Life şeklinde bölünüyor büyüler (hatta sanki 1-2 tanesini unuttum gibi geldi şimdi) bunları birleştirerek değişik kombinasyonlar elde edebiliyoruz. misal düşmanları Water ile ıslatıp sonra cold ile üfleyince buz kesiliyorlar. veya arcane+defense yaparsak etrafımızı mayınlarla sarıyor mayına basan düşman puf oluyor. yine waterla ıslattığımız bir düşmana lightning ile hayvani damage vurabiliyoruz. ayrıca arcane+herangi bi profession ile büyüyü süpermenin kırmızı ışını haline getirebiliyoruz. baya şey var, büyücümüz yüzemiyor mesela, denizi cold ile dondurarak üstünde yürüyebiliyoruz vs. şimdi buraya kadar herşey çok hoş. ama karanlık tarafta var diyebilirim. Oyunda save diye bi olay yok abi, çözemedim bunu ben. checkpointler var ama o chapterı oynarken ölürsen checkpointe dönüyorsun. ilerledin ilerledin, sıkıldın kapatcan oyunu. chapterı bitirmediğin için baştan başlatıyor seni başka zaman açtığında. yani neden böyle bir gerzeklik var ben anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar