Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Xenocide said: AHAHAH ABİ BU NE YA http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150112925138766&set=a.450150038765.249623.271888548765 AHSFKLAJSDKLASJFASD HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 AHAHAHAHA alırım bunu da net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 önce videoya güldüm, sonra da buna para vercek olmanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 10 dolari sonuna kadar hakeden bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 esas oyun hakeder de bu vietnam zamazingosu haketmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 para tuzağı olduğunu düşünüyorum ben, bu kadar erken çıkmamalıydı. hani nerede dlcler? rezil buglı beta bi oyun çıkartıyorsun,tutuyor dlcler çıkacak diyorsun para için hemen yeni bir tane daha yapıyorsun. beleş olmazsa oynıyacağımı sanmıyorum en fazla 5 gün gidiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Patchsiz ve Patchli Oyunda zorluk ve kolay dengesini pek kuramamışlar ayrıca bir yere sıkıştırdılarmı tecavüz kaçınılmaz oluyor. Chapter 6 World's End Zincirli Wizard görevlerine geldim, patchsiz biraz daha kolaydı ve bossa kadar gelip orada ölüyordum. (30 denemede de bossu kesemedim ve belki bir umut patchle düzeltmişlerdir diye düşündüm) Patch 13'ü yaptığımda 4. adacıkda zehir atan büyücüler artık zombi çıkarır olmuş ve saniyeler içerisinde etrafınızı zombiler sarıyor üstelik shield atıp arkamı duvara versem bile shieldın içinden nasıl çıkarmayı başarıyorlar anlamıyorum. Cidden bu oyunu bitirince ben şahsen sokakta göğsümü gererek wizards of the king edası ile dolaşacağımı sanmıyorum daha makul bir ayarda yapabilirlermiş... Pek hoşuma gitmedi oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tnkt said: para tuzağı olduğunu düşünüyorum ben, bu kadar erken çıkmamalıydı. hani nerede dlcler? rezil buglı beta bi oyun çıkartıyorsun,tutuyor dlcler çıkacak diyorsun para için hemen yeni bir tane daha yapıyorsun. beleş olmazsa oynıyacağımı sanmıyorum en fazla 5 gün gidiyor oyun. Katılıyorum. Vietnam nedir ayrıca ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Lord_Argos said: Patchsiz ve Patchli Oyunda zorluk ve kolay dengesini pek kuramamışlar ayrıca bir yere sıkıştırdılarmı tecavüz kaçınılmaz oluyor. Chapter 6 World's End Zincirli Wizard görevlerine geldim, patchsiz biraz daha kolaydı ve bossa kadar gelip orada ölüyordum. (30 denemede de bossu kesemedim ve belki bir umut patchle düzeltmişlerdir diye düşündüm) Patch 13'ü yaptığımda 4. adacıkda zehir atan büyücüler artık zombi çıkarır olmuş ve saniyeler içerisinde etrafınızı zombiler sarıyor üstelik shield atıp arkamı duvara versem bile shieldın içinden nasıl çıkarmayı başarıyorlar anlamıyorum. Cidden bu oyunu bitirince ben şahsen sokakta göğsümü gererek wizards of the king edası ile dolaşacağımı sanmıyorum daha makul bir ayarda yapabilirlermiş... Pek hoşuma gitmedi oyun... multi oynican abi birbirinizin kafasına earth fire arcane spamlemek kadar zevkli bişi yok. bölümü geçmesen bile gülmekten ölüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aahahaha çok komik lan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Heriflerin espri anlayışı süper ya ahksa http://www.youtube.com/watch?v=MtJQwqmogjM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 AHAHAHAH şu Crash To Desktop büyüsü vardı onun resmi şuymuş: http://www.magickapedia.net/images/2/25/CTD.png Bu arada elinde Morgul Blade varsa, çıkarttığın elementallar'ı poison elemental yapabiliyosun. Felaket işe yarıyo challenge'da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 magicka'ya başlamak istiyorum. multiplayer nasıl oluyor? co op şeklinde mi pvp falan da var mı zevkli mi? birde vietnam dalgası ne yeni oyun şeklinde mi öyleyse hiç almayayım direk onu mu alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.paradoxplaza.com/press/2011/3/magicka-vietnam-release-date-set ahah çok iyi ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bug durumu ne son updatelerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bi magicka çevirelim ya 4 kişi bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ŞAhinKA çıkaracam bende valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Troll Detected!!! @Sereglin, Bir ara sabah akşam patch çıkarıyorlardı ama bayadır bakamadım. Bir ara bir oyun sitesinde baya düzeldiğine dair birşeyler görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Vietnam çıkmış, 4.99$ Steam'de. HEMEN ATLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lol ya bu Vietnam 1 nisan şakası değil miydi yauw, hatta yunusemre said: Lol, magicka'nın yazdıkları da hiç şaka gibi gelmedi, bence oyuna koysalar acayip tutardı :) ahahaha, bende zamanım olsun da alıyım bi yauw, deneyen oynayan anlatsın bakalım nasıl Magicka Vietnam Magicka: Vietnam is the first mission DLC for the highly popular PC action/adventure game Magicka. Nowadays it seems like every game is getting a Vietnam add-on and Magicka is no exception. Magicka: Vietnam features a lengthy challenge scenario that puts you in the boots of a Wizard GI. Venture deep into the Goblin-Cong jungle, with up to three fellow soldiers, to liberate prisoners from a POW camp. Then you must destroy enemy positions, escape the perils of the jungle and return safely to the evacuation helicopter. At the request of the community, Magicka: Vietnam also features a new challenge map with increased difficulty. In the Magickal jungles of Vietnam you'll have an array of Vietnam-era weapons and a special Magick that calls in a napalm strikes on enemy positions. Players will of course still have access to what makes Magicka truly unique – the dynamic spell casting system and a healthy dose of humour. Key Features: Vietnam themed game world with a twist. 2 Challenge maps (1 scenario challenge & 1 survival challenge) New Vietnam themed enemies. Many new Vietnam era weapons Stylish GI Wizard robe New Magick – Napalm strike Innovative and dynamic spell casting system with thousands of possible combinations. Up to four player co-op in all game modes as well as single player option. Experience the parody and satire of a cliché fantasy world/jungle war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Ben mi yanlış hatırlıyorum ama sanki bu Magicka'yı pre-order yapanlara ilk DLC si bedava olacak gibi birşey vardı. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Wizard Hat DLC diye bi şey var, sanırım onu kakaladılar beleş diye sdf Bu arada Vietnam çok bayık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Hep alayım alayım diyordum bu indirim iyi oldu. Complete pack aldım. Vietnam haritalarında napalm kullanmayı bulamadım yannız. Magicks de yazıyor ama ilk spell hangisi onu tam kestiremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Baya bi başlarda yere düşüyo onun kitabı. Onu aldıktan sonra yanlış hatırlamıyosam QFDWFF şeklinde yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar