Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3. bölümde son bossu kestikten sonra m16 hediye etti yerli halk

şu an nerdeyse büyü yapmiom hueuhe basiorum makinalı ile tariorum herkesi ölüolar das.

bu arada şu videoda büyüy silaha atio ya, orda shift + right click dio da öle aoe yapiosun ya nasıl silaha büyü cast edioruz, ben mi yanlış duyuorum videodakini nedir.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

şu an nerdeyse büyü yapmiom hueuhe basiorum makinalı ile tariorum herkesi ölüolar das.

load edince gitti bende silah çok üzülmüştüm
Mesaj tarihi:
ben şidmi tekrar girdim duruodu da

ben oynayamiorum ya oyunu pcim kaldırmıo , böle sürekli wave lerin geldiği yerlerde resmen böle fps yerlerde oluo seçtiğin elementleri de algılamio geç algılıo falan yanlış yapiosun kombinasyonları yatiosun . :(

kaç chapter bu arada oyun toplamda
Mesaj tarihi:
Mortis said:

bu arada şu videoda büyüy silaha atio ya, orda shift + right click dio da öle aoe yapiosun ya nasıl silaha büyü cast edioruz, ben mi yanlış duyuorum videodakini nedir.

bende 6dayim galiba hemen hemen buyusuz ilerledim m16 aldiktan sonra sdf
Mesaj tarihi:
hmm 11. chapter 11/21 diince tabi karışmış ..

bu arada bugun tam olarak insanalrın neden sifreli oyun kurduğunu anladım, çünkü etraf mal dolu. Hey allahım ya oyuna giriosun her birisi öldüğünde 1 kişi azalıosun çıkıo hemen töbe ya
Mesaj tarihi:
Gittim Steam den aldım en sonunda.

İlk chapter'ı oynarken 2 tane daha book keşfettim :) Birinden Grease çıkıyor ki bomba büyü, diğerini alamadım henüz, uğraşıyorum :)

Altyazılar gitti işin garibi..
Mesaj tarihi:
ya oyunu bitirdim town portal ( war mı böle bişii? ) gibi bir buyum olmadığı için donemedim sehre, çok bişi kaçırdım mı??? Spoiler'da anlatabilir bitiren biri, çünkü bitirince yıldızlı chapter 1'e döndü oyun :/
Mesaj tarihi:
sharky said:

Chapter 1 deki Grease 'i mutlaka almak lazim. O olmadan hayat cok zormus valla. Daha dogrusu onunla hayat cok kolay:)

nası ya, chapter 7'ye geldim daha 1 kere kullanmadım o grease'i sdf nerede-nasıl kullanıyorsun merak ettim.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

İlk bölümde hemen kaleden çıkınca tepede, surların üstünde görünen kitabı nasıl alıyoruz?

çok spoiler yapmadan söyliyim : ilerde alıcaksın, teleportu veriyor o, onu almadan aşağı inemezsin zaten
  • Yeni Oluştur...