Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bitirdim ama 15 buyu buldum toplam. diger 6 si kafama takildi simdi. en zoru 6. bolum gibi geldi bana (single oynadim). baya eglendim oynarken, alin aldirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Spacele yapilan her buyuyu ogrenmek gerekiyor malesef challenge da haste bile yapamiyorsun scrool dusmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 3. bölümde son bossu kestikten sonra m16 hediye etti yerli halk şu an nerdeyse büyü yapmiom hueuhe basiorum makinalı ile tariorum herkesi ölüolar das. bu arada şu videoda büyüy silaha atio ya, orda shift + right click dio da öle aoe yapiosun ya nasıl silaha büyü cast edioruz, ben mi yanlış duyuorum videodakini nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 shift sol click silaha enhancede ama 1 vuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mortis said: 3. bölümde son bossu kestikten sonra m16 hediye etti yerli halk şu an nerdeyse büyü yapmiom hueuhe basiorum makinalı ile tariorum herkesi ölüolar das. load edince gitti bende silah çok üzülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben şidmi tekrar girdim duruodu da ben oynayamiorum ya oyunu pcim kaldırmıo , böle sürekli wave lerin geldiği yerlerde resmen böle fps yerlerde oluo seçtiğin elementleri de algılamio geç algılıo falan yanlış yapiosun kombinasyonları yatiosun . :( kaç chapter bu arada oyun toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 12 chapter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 12 mi bende 11/21 diyor yalan mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mortis said: 3. bölümde son bossu kestikten sonra m16 hediye etti yerli halk şu an nerdeyse büyü yapmiom hueuhe basiorum makinalı ile tariorum herkesi ölüolar das. bu arada şu videoda büyüy silaha atio ya, orda shift + right click dio da öle aoe yapiosun ya nasıl silaha büyü cast edioruz, ben mi yanlış duyuorum videodakini nedir. bende 6dayim galiba hemen hemen buyusuz ilerledim m16 aldiktan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yunusemre said: 12 mi bende 11/21 diyor yalan mı o? o buldugun ozel buyulerin sayisi. 21 buyuden 11 tanesini bulmussun su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hmm 11. chapter 11/21 diince tabi karışmış .. bu arada bugun tam olarak insanalrın neden sifreli oyun kurduğunu anladım, çünkü etraf mal dolu. Hey allahım ya oyuna giriosun her birisi öldüğünde 1 kişi azalıosun çıkıo hemen töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bende aldim bakalim simdi. Oyunda halen bug fln varmi? Gerci 1saat sonra denemis olucam ama genellikle multisinde sorun varmis sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Gittim Steam den aldım en sonunda. İlk chapter'ı oynarken 2 tane daha book keşfettim :) Birinden Grease çıkıyor ki bomba büyü, diğerini alamadım henüz, uğraşıyorum :) Altyazılar gitti işin garibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 İlk bölümde hemen kaleden çıkınca tepede, surların üstünde görünen kitabı nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 En çok merak ettiğim o benimde :) Her tarafini dolandim bi yol bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sonradan geliyorsun oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Chapter 1 deki Grease 'i mutlaka almak lazim. O olmadan hayat cok zormus valla. Daha dogrusu onunla hayat cok kolay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ya oyunu bitirdim town portal ( war mı böle bişii? ) gibi bir buyum olmadığı için donemedim sehre, çok bişi kaçırdım mı??? Spoiler'da anlatabilir bitiren biri, çünkü bitirince yıldızlı chapter 1'e döndü oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yok oyle oluyor zaten. 2. kez kurtariyosun dunyayi ama bu kez buyulerin var iste. birkac yerde daha fazla yaratik varmis galiba ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sharky said: Chapter 1 deki Grease 'i mutlaka almak lazim. O olmadan hayat cok zormus valla. Daha dogrusu onunla hayat cok kolay:) nası ya, chapter 7'ye geldim daha 1 kere kullanmadım o grease'i sdf nerede-nasıl kullanıyorsun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Yola atıp yakıyorsun karşıdan gelenler için güzel oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Çok fantastik fire dmg veriyor valla. Ben şu dragonu falan da iki dakkada onunla geçtim. DoT sonuçta mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 multi oynayınca bilenlerle oynuyorsan hele çok kolay oluyor dragon'u 2 sn.'de kesmiştik biz 4 kişi hiç buyu fln yapamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 pekaziz said: İlk bölümde hemen kaleden çıkınca tepede, surların üstünde görünen kitabı nasıl alıyoruz? çok spoiler yapmadan söyliyim : ilerde alıcaksın, teleportu veriyor o, onu almadan aşağı inemezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bugün ilk defa multiplayer oynadım, muhteşemmiş multisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar