Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Diablo 2

Leone

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Geçenlerde arkadaşlarla konuşurken Diablo 2 başlıyalım dedik.Tam sayımız belli değil ama 3-4 kişi olcaz büyük ihtimal.Bunla alakalı sorular var aklımda.

1)Benim dışındakilerin hepsi ilk defa oynuycaklar diablo az çok rpg kültürleri vardır. Bir barbar bir pala kesin olucak.Bunlara göre sizce nasıl bir party açmalıyız 3-4 kişiye uygun sırf birbirimize endeksli olmayan 1-2 kişiyken yada singleda da az çok kendi başına iş yapabilecek (çünkü bazen tam kadro giremiyebilirz oyuna) hangi karakterleri ve hangi rehberleri yapmalıyız sizce?Yardımcı olucak rehber siteleri varmı bildiğiniz?

2)Ben en son oynayalı baya oldu en son Gwod 2 die bi serverda oynamıştım patchini hatırlamıorm bile.Siz en hangi patchle oynamalıyız daha çok multi hangi patchde oynanıo ?En son patch diosanız genel olarak ne gibi yenilikler var?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Bir gaz battle net e akayım ve hell zorluk seviyesinde bitiremedim oyunu hiç bitireyim diye aldım oyunu.

Şimdi gönlümde barbariab var ama paladin herhalde büyülü hammeri ile easy mod oluyor ama doğru skill ve item combosu ile barbarianda akarmı hell de ?

Bende bakıyorum gerçi ama birde skill guide gibi birşey atarsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
benimde canim baydi.. inidriom simdi bnetden, server olayi falan nasi oluyo bunda yani karakter hizli lvl atliyomu, tek basima oynamak istemiyom insanciklar olsun falan. varmi bildiginiz server kalabalik yoksa org serverlarda varmi en son girdigimde bipok anlamadim multiplayer menusunden hlep pls
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen join game diyip karşıma gelen listeye bakıyorum ordan bana uygun oyun varsa giriyorum. Genelde bulamıyorum lvl 90 küsürlü adamalr hellde cirit atıyor. Neyse lvl 71 oldum necroyum skelimancer yaptım batağı bir easy moddayım hell act 1 i temizledim, karakter adı "gavat", sen bir palazlan omadı yaparız hellde birşeyler bende çok bayıyorum tek.

Bu arada artariel lvl kaçdın sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...