Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 F klavyeye alismasi baya cabuk oluyor ama bunu zorunlu yapmak sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aluriel said: f klavye alışan adam yurt dışına bi yere gitse napacak ? "AKEPE ŞERİAT GETİRCEK İKİNCİ ADIM ARAPÇA KILAVİYE" den sonra duyduğum en saçma yorum. Sözlükte de yazmış insanlar bunu bayaa ahahah. On numarasınız. sdlfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tüm dünya globalizm ayağına bir çok alanda ortaklaşırken, f klavye. evet hakikatten çok gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hadi global olduk türkçe konuşmayı da bırakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 f klavye kullanmayınca türkçeyi unutuyorsan hiç türk olmamışsın demektir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 4 nokta ne usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bong said: tüm dünya globalizm ayağına bir çok alanda ortaklaşırken, f klavye. evet hakikatten çok gerekli. globalizm çok gerekli ÇOK MÖHÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 md5 said: 4 nokta ne usta ironi işte, unutmaya başlamışım ben türkçeyi işte heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi anlamıyorsunuz galiba, f klavye iyidir kötüdür demiyoruz en azından seçme hakkı olsun insanların diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bırakın bu chp zihniyetini aluriel !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aluriel said: abi anlamıyorsunuz galiba, f klavye iyidir kötüdür demiyoruz en azından seçme hakkı olsun insanların diyoruz. devlet ihaleye girmiş yeni klavyeler gelmiş Hepsi F ne seçme hakkı? ben Q istiyordum ama :(((( mı diyeceksin buna da zorla kulandırıyorlar diyemezsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 BabacumMostors said: şimdi bugüne kadar her yerde f klavye ile çalılılmış olsa sorun yok da.. hani bir nesil komple q klavye kullandı.. tekrar f ye dönmek çok saçma.. madem tekrar f ye dönülecekti neden kamu kuruluşlarına q klavye satın alındı? f klavye her zaman mevcuttu satılıyordu tamamen işgüzarlık devlet memurları yeteri akdar çabuk uyum sağlarsa ne âlâ alfabe nasıl dğiştiyse klavyede değişecek hiç bir devrim gül bahçesinde yapılmaz tabi ki gülün dikeni de batacak ama kanama ileri demokrasi ile duracak dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 goldbären said: kavurma said: Ben açıkcası F klavyenin tek seçenek olması taraftarıyım. Kamu kurum ve kuruluşlarını bırakın, tüm yurtta yalnızca o klavye kullanılmalı. Liseli ergenlerin baq seLam falan yazmaları pekte makul bir durum olmasa gerek. Dil resmen giderek yozlaşıyor, özellikle de internet imkanının artık köylerimizde bile olması bu işin ciddiyetini gözler önüne seriyor. Bu konuya genel olarak bakmakta fayda var diye düşünüyorum. Tamam kamuda çoğunluk Q klavye kullanıcısı ama F klavye bu kadar da zor öğrenilebilen birşey değil. Hizmet içi eğitim denilen birşey var. Her kurumda personele belli saatlerde hizmet içi eğitim verirsin F klavye kullanımıyla ilgili. Al sana oldu bitti. 1 ay içerisinde çözülmez 1 yıl içerisinde çözülür ama sonuçta da çözülür. Alttan gelen devre zaten F klavyeye aşina olacak. Ben olaya yalnızca dilin yozlaşmaması tarafından bakıyorum ve bu uygulamanın yurdun her bilgisayarında geçerli olmasının doğru bir iş olacağına inanıyorum. Hükümet çıkardı diye değil benim zaten F klavyeye karşı bir sempatim vardı zaten ;) o sondaki smileyi koyunca baq seLam yazmıştan beter oldun, seLam sanki q klavyede L sürekli büyük diye seLam adfkj qanqa 'da fanfa olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bi kere Q klavye ingilizce için bile iyi bi klavye diil. zamanında daktilolar hızlı kullanımdan dolayı zırt pırt bozuluyomuş. adamlar da sağlam daktilo yapmak yerine Q klavye yapmışlar kimse çok hızlı yazıp daktiloyu bozmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar