Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokağa çıkma yasağı gelmeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanalika adlı dev oyun kapatıldı.

said:
Erişim engelleme kararı talebinde delil olarak, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’na (TİB) ulaşan 208 adet şikayet başvurusu, iki adet gazete haberi ile Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü’nün raporu konulmuştur. TİB’in topladığı 208 şikayetin içeriği incelendiğinde, neredeyse çok büyük bir kısmının aynı kalemden çıktığı açıkça görülmektedir. Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü’nün raporunda, çocukların cinsel olarak istismar edildiği, çocukların psiko sosyal durumunu etkileyecek uygunsuz konuşmaların yapıldığı, çocukların içkiye ve kumara özendirildiğinin uzmanlarca tespit edildiğini, ancak bu tespitin neye göre ve nasıl yapıldığı konusunda bir açıklamaya yer verilmemiştir. Dosyada bulunan gazete haberleri ise aynı kurumun Anadolu Ajansı’na servis ettiği haber metinlerinden başka bir şey değildir. Aynı haberlerde, çocukları korumak amacı bahane edilerek bir çok arkadaşlık sitesinin, oyunların ve sosyal ağların kapatılması için gerekli çalışmaların yapıldığından bahsedilmektedir.

http://www.kurumsalhaberler.com/oyunstudyosu/bultenler/sanalikanin-erisime-engellenmesi-basina-ailelere-kamuoyuna-aciklamasi/

Madem çocuklar chat ile kandırılabiliyor diye site kapatıyorsunuz. Çocuklar sokaktada kandırılabiliyor..
Sokağa çıkma yasağı ilan edelim bence
Mesaj tarihi:
Umarım metin2 bokunu da yasaklarlar. 1 nesil wow yüzünden asosyal oldu, bi nesil de metin2 midir ne nanedir ondan olacak. wow ile metin2 nesli arasında da silkroad nesli oldu, onlar da gg.
Mesaj tarihi:
Sigara da yasak olsun anasını satayım insanlar neyin zararlı neyin yararlı olduğunu bundan sonra sadece devletten öğrensinler. Kendi zekaları yerine devletin zekasını kullansınlar. Düz mantık bir memleket olalım.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bak kınaytonlayn'ı unuttum..

ne var arkadaşım ben hala pvp serverda oynuyorum. klan çok da iyi yani coluk cocuk yok. en kücüğü benim (20).

hiçte öle bildiğin knighttaki gibi muhabbet olmuyo valla. pm kapalı. clan chatten konuşuyoruz.

oyunu tutturursan, eğlenceli.
  • Yeni Oluştur...