Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. paticik İZMİR buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o kdr ki$i arasında bi takım elbiseli fena olmaz.en azından çete flm sanmazlar :-p.Gel eno sen gel :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ne var :) hanı bu kdr suredır ızmır de oturup sevıncın yerını bılmemem brz garıp ama bılmıyorum ı$te :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Mesaj tarihi:
abi giderdik gitmesinede ben ders.de olucam hızlandırma hedesi var.dersane cıkı$ında cumhurıyet meydanında madcatle dagger alcak :) (in$ alırlar onlara baglı gelmem eheh)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Mesaj tarihi:
enoya yolladım ben telefonumu. ama bence gelmez o =p

eğer ismini söyleyip te gelemiyecek olan olursa kesinlikle söylesin bize ona göre beklicez sevincin önünde.

kesin gelecek olupta daha söylemeyen de varsa söylesin artık.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
beyler kimseyi zorlamıyoruz kasmayın kendinizi,satacak olan hiç mesaj atmasın gelecem demesin,boşuna beklemeyiz bizde, gelen gelsin ya![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
Bende gelebilirim ama yaşım küçük aranızda ezilirim zaten falzada tanımıyorum yani fortumnlarda sık raslamıyorum tabi sizin tutumunuzu bilemem :-)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
ulan insanın geleceği varsada gelmez be
:)

bi gelsem varya saldıracak hepsi üstüme.. zaten zayıf bi adamım ben.. döver bunlar beni...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
said:
redge, 28 Ağustos 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
Bende gelebilirim ama yaşım küçük aranızda ezilirim zaten falzada tanımıyorum yani fortumnlarda sık raslamıyorum tabi sizin tutumunuzu bilemem :-)

forumlarda fazla takılmıyor olabilirsin ama belki normal hayatta kaynaşırız ne olcak gel sen de :)

eno gelecek, geleceeeeeek nıhahahah :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Epxmadcat, 28 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
kim kimi dövecek be

misal ben seni :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Mesaj tarihi:

=) ezilmez kimse gelin yaw, çok eğlenicezzz[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
bide satan işaretli tişört zorunluluğu var ona göre=) euheheh yoksa nassı tanıcazz=?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
ben gelebilecek olursam saat 6 gibi lixad yada metboyu ararım arkadaşlar..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
  • Yeni Oluştur...