kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 O kayış o. Kayış o kayııııış. Yanlış bilgilere mahal vermeyelim arkadaşlar.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 iyi bid ekiddo yu döverim o da aradan çıkar tamam geliyom galiba tarih neydi ya[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 1 eylül car$amba saat 18:30 sevinc pastanesi önü[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 3 hafta sonra cuma günü saat 13.30 falan. bekliyoruz. şaka bi yana 1 eylül çarşamba 6.30'da sevinç pastanesinin önünde.[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ulan iyki içmişiz bea dalga geçen arkadaşalr itina ile dövülür aranızda en büyük ben olcam gibi ondan ağızlara sahip olunuz :) yoksa!! Ben diil ama Bu Arkadaş Kızabilir.[signature][hline]Alma? Mater? [Bu mesaj Lixad tarafından 28 Ağustos 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ehuıue :) *!Susar*[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hmm. kol?[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ulan ben uzaktan izleseydim sizide şansıma tanımayan yok bizi yaf.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 farkederiz hemen seni. böyle "you! join american army" der gibi bi baktınmı tanırım direk 8-)[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 othanx gelcekse kitabımıda getirsin :P (annayan annadı :))[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 13 pati olduk heh bi kac kı$ıde ark.nı gtırcek tmm 15 i kesin gectik :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Oha 15 mi yuh lan çok falza olmuşuz. ÖLe sürü gibimi gezcez?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 15 kişi ya yuhannes..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Pati Sürüsü :D[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 borazan çalarım ben toplaşırız.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Epxmadcat, 27 Ağustos 2004 17:56 tarihinde demiş ki: 1 saeros =1988 2 metboy =1987 3 blackice =1988 4 madcat =1988 5 llama =1985-86 lı bişidir heralde? 6 sadbutcher =bilmiom 7 leviemaxilack =88(metboy dedi) 8 dagger =89 9 anakinskywalker=1990 10 pyro =1988 11 otrhranx 87 12 craven 86 en buyuk benmı olıcam lem burda :D hihihi neyse gercek yasımızı soylıyemıyelım barı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 tarih ve yer söyleyin ve count me inn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Lixad, 28 Ağustos 2004 04:27 tarihinde demiş ki: Bu Arkadaş lan o dovmeyı yaptırcaktım lan ben allahsızzzzzzz calmısın benden nasıl olur :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Umesh, 28 Ağustos 2004 13:41 tarihinde demiş ki: tarih ve yer söyleyin ve count me inn! 1 eylül de 18.30 da sevinç pastenesi önünde..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 28 Ağustos 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 lan iş çıkışı gelmeye çalışırım demişim, kimse takmamış.. mesaj yollamamış.. yakışmadı size :) özel mesaj atsın birileri.. metboy, hasta etme adamı.. 85 liyim bu arada ben. muhtemelen takım elbise ile gelecem işten sonra geldiğim için :) tabi, gelebilirsem[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gel gel başımızın üstünde yerin var :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 saeros, o kadar kişi üstüme çullanıp intikam almak yok ama? :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 *!sırıtır* görücez. =)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Eno ya bu tür buluşmalar işin içine girdiğinde kesinlikle ve kesinlike güvenmeyin.. Kafasına uçak düşer, Almanyadan arkadaşı gelir, bir türlü gelemez falan.. :) Aman.. İnanmayın.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Eno saeros doğru söylemiş gel tabi başımızın üstünde yerin var... Bekliyoruz bakk... :P[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar