metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben 87liyim :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 düzelttim..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 o listeye othranx ı da ekleyim ben otrhranx 87li cravenda gelcek büyük ihtimalle craven 86lı.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ortalama 88-87 yani hmm hoş iyi. ezilmeyelim dedim aranızda neyse anakini ezeriz.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: yeahh1986, 26 Ağustos 2004 02:50 tarihinde demiş ki: geleceğim bende şimdi geliyor musun sen de ekleyelim listeye. (listeyi geyik olsun diye söylemiyorum sevincin önünde bekleriz bir de cep telefonlarını alcam 3-5 kişinin) eno da gelcekti belki ne oldu acaba. laraouxta tanıdık olsa gelirim yazmış. tanıdığa gerek yok gel sen kaynaşırız =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Korkutmayın lan kimseyi... :D[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 evet bende tanımıyorum kimseyi zaten. napacam şimdi ben geldiğimde orda insanlar toplanmış olur heralde böle HOBAREEYYY PATİLER diye dalıcammı. yoksa saat 5'de orda olup ilk ben mi orda olayım. hmmm hmm ve hmmmm.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 5 temi? 1 buçuk saat beklicen mi? Kralsın... :D[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yeterki ilk ben gidiyim ve ortama dalmak yerine gelenleri tek tek ben karşılayım. :)[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben blackice'a verdim telefonumu. böylece gelipte bizim kim olduğumuzu anlamazsa (sevinç önünde çok buluşan olduğu için) arar sorar ya da ben ararım vs. hala hiç kimseyle konuşmamış olanlar varsa bana cep telefonlarını söylesinler özelden, ben ararım geldiğimde onları.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Black1ce, 27 Ağustos 2004 17:42 tarihinde demiş ki: 1 saeros 2 metboy 3 blackice 4 madcat 5 llama 6 sadbutcher 7 leviemaxilack 8 dagger 9 anakinskywalker 10 pyro böyle işte. ilk 11 e girmi$im :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 adam ilk 11 i düşünüyor yaw.. :D[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 gs bile aradıgı 10 numarayı bulamadı sız 2 gunde buldunuz :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Benim bir arkta gelcek apollo diye 12-13 kişi olduk iyi iyi..[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kalabalık olsun derseniz forumdan olmayan elemanlar getirelim :D ah insomnia izmirde olcaktı da içine çeke çeke (!) nargile içcekti ama çeşmede dönmez ise şayet[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 15 i zorlar mıyız?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ha ayrıca ben madcat efendi yoluyla bulucam sizi yani onu bulurum sonuçta sizi de bulmuş olurum :D madcat geçen karşılaştıımzda elinde gitarla durduun yerde dur tam :P[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Abi ben payroyu alcam geç gelirim. :P[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bilekays dagger mad cumhurıyet meydanında bulu$ak gıdek sevince?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bulurus bi yolunu bu arada izmirde yaşayıp sevinç in yerini bilmeyn nadir insanlardan pyro[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben "nadir" imdir zor bulunurum bla bla :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yahu topic tarihe gömülüyo sizin haberiniz yok ben olmasam peheeyyy. daha 2 gün var son anda gelecek biri çıkar falan ondan yani. :)[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bende gelebilirim aslındada gelsemmiki yaf metboyu sitrese sokmak için gelebilirim aslında onada kitap borcum var hem :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 lixad ama gene çok içip kordon u dagıtmak yok :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 lixad gözünü seviyim kravat takma. boğarsın falan bizi aman diyim.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar