Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya kardeş kimse kimseyi tanımıyor zaten yalnız da gelebilirsin orada tanışıp kaynaşıcaz.(yani işallah.)[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bende gelebilirim paticikten bi arkda bulurum. toplaşıp kaynaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hadı hadı bulusalım sırf fuar ıcınde bulusmayalım normal zamanda bulusalım[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bi fuar zamanı buluşalım da ondan sonrası gelir zaten.. :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abı fuar cok kalabalık olcak kımse ıletısım kuramıcak konserlere gıdıldıgınde gıdelım soyle kordana ıcelım soyle doyasıya ekımde askerım zatı[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee [Bu mesaj Llama tarafından 25 Ağustos 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konserden önce buluşulur gezilir konser zamanı kenarlardayken gene içilir falan filan siz bilirsiniz...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oo izmirliler'de buluşmaya başlıyor ha gözlerim yaşardı valla..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Llama, 25 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: sırf fuar ıcınde bulusmayalım normal zamanda bulusalım +1 konsere gidip kafa fittiremem afedersiniz.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Varsa daha güzel fikrin söyle onu yapalım..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Llama, 25 Ağustos 2004 02:10 tarihinde demiş ki: abı fuar cok kalabalık olcak kımse ıletısım kuramıcak konserlere gıdıldıgınde gıdelım soyle kordana ıcelım soyle doyasıya[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Millet gelmiyor gelse yapalım...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tamam abı sımdı hemen bır gun belırlıyoruz fuar oncesı için 1 Eylul olsun bulusma [signature][hline] [Bu mesaj Llama tarafından 25 Ağustos 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Divertissement, 24 Ağustos 2004 23:43 tarihinde demiş ki: umm.. bi arkadaş bulursam gelirim büyük ihtimalle. öyle yannız yannız gelemem ama (: madcat dogru sölemı$te o kayna$mayı cıkarabılırsın yanlı$ anlamada cekılebılır eheh.hiç olmadı ate$ i getirirsin yanında :) said: Llama, 25 Ağustos 2004 02:10 tarihinde demiş ki: abı fuar cok kalabalık olcak kımse ıletısım kuramıcak konserlere gıdıldıgınde gıdelım soyle kordana ıcelım soyle doyasıya ekımde askerım zatı , +1 konser yerıne kordonda içmeyi tercih ederim.ama mümkünse 18:30 dan sonra flm yapalım kı ben direk dershane çıkı$ı yoldan kar$ıya geçim yanınıza gelim eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben bır tarıh belırledım 1 eylul sevınc pastanesı 19:00da kordana gıder ıcerız valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çar$amba gunune denk gelıyor ben ılk bulu$maya katılamamda kordona gelebılırım.19:00 da kordon olayını brz daha erkene alsanz? 30-40 dk orda beklemek war :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 25 Ağustos 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hmz bana uyar.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Valla olur farketmezde kimse gelmez diye şey ettim..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Pyr0, 25 Ağustos 2004 13:33 tarihinde demiş ki: çar$amba gunune denk gelıyor ben ılk bulu$maya katılamamda kordona gelebılırım.19:00 da kordon olayını brz daha erkene alsanz? 30-40 dk orda beklemek war :) 1 eylulmu carsanbaya gelıyor ? o zman onadn onekı zumartesı ne zmana denk gelıyro yada sonrakı tamam bulusma saatı kesın 18:30 yapalım da tarıfı bır sey edelım sonra kesın yazalım gelen gelır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 car$amba guseldı bea =) ders.den cık ıcmeye gıt mısalı eheh[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 2.Paticik İzmir Buluşması 1 Eylül Saat:18:30'da Sevinç Pastanesi Önünde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tamamdır.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 resımlerınıze ıyı bakın da bırbırımız tanıyalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 vazgeçtim ben gelmiyorum :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehah son bı$ı eklıcem bulu$maya geç katılabılırım cunku cumhurıyet meydanın ordan yurucem eheh *!ke$ke erkene aldırmasaymı$ım der* :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Valla beni tanıımasanız da olur ben sizi tanırım. :P[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar