Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Zaten ordayım şu an :) warcraft unreal age of aklınıza ne gelirse artık bilemiycem :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Evet büyük toplantıya saatler kaldı.... 18.30 Sevinç önü.. Ben payro yu alcam anca gelirim heralde. İsmim barış ta siz Madcat deyin. [Matkat demeyin ama tellaffuzu öğrenin sdfgdf neyse :D ] Metket..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 01 Eylül 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ınsallah uya bılırımde sagsalım dınc olarak gele bılırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Lixad, 01 Eylül 2004 01:49 tarihinde demiş ki: Zaten ordayım şu an :) warcraft unreal age of aklınıza ne gelirse artık bilemiycem :) al işte.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Biriniz cep teli verse iyi olacak. Bulamazsak sizi telefonlaşırız. Edit: yazım hatası [Bu mesaj spawn77 tarafından 01 Eylül 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bulu$mayı 18:45 yapsanızda bızde yetı$ebılsek? ztn dersaneden 18:20 de cıkcam ta cumhurıyet meydanının ordan gelcez madcatle ohoo =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben 5 gibi doktordan çıkıyorum, yapmayın orda bekletmeyin beni o kadar :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bende daha uyumadım ne olcak halım bılmıyroum ben oraya ne zman kalkarsam beklerım nobet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Pyr0, 01 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki: bulu$mayı 18:45 yapsanızda bızde yetı$ebılsek? ztn dersaneden 18:20 de cıkcam ta cumhurıyet meydanının ordan gelcez madcatle ohoo =) son anda saat degıstırmeyelım de 15dk bekleme suremız olsun hadı hem senı hem baska arkadasları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 biz de geç kalcaz koşarak gelin abicim işte 18.45'e kadar zaten bekleriz biz. llama uyuma sen salla hemen gel işte :p hem ben çıkıyorum evden dersaneye gidiyorum şu an. gelemicek olan olursa bana bir şekilde ulaşıp söylesin kesinlikle. [signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 01 Eylül 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 1 saat boyunca ne yapıcam ben şimdi. *!kara kara düşünür* o civarlarda internet cafe vardır dimi?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 var var bak hala uyumuyorum ınatla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Payro yu 18.20 de meydandan alıcam anca geliriz bekleyin..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 buluşamayacaksınız!!!! nihahhahah :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Görürüz..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 we'll see.. :p saatlerimizi ayarlayalım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 daha uyumadım rekora kosuyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 la durun la bende gelcektim bulusmaya...erteleyin lam sst pst aloo...:([signature][hline]Drizzt Do'Urden... mail:[email protected] icq:259253851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 abı hersey hazır atla cobukbırazdan bende cıkıcam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ne yapmayı dusunuonuz bulusunca?[signature][hline]Drizzt Do'Urden... mail:[email protected] icq:259253851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Llama, 01 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki: abı hersey hazır atla cobukbırazdan bende cıkıcam hersey hazir da hickimseyi tanimiom buralarda ne orda sizi taniyabilirim nede ne yapcaginizi biliorum...2 gun soora fln olsa cok guzel olurdu...:)[signature][hline]Drizzt Do'Urden... mail:[email protected] icq:259253851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Thread on gündür var kardeş.. 6 buçukta sevinç pastanesinin önünde buluşulcak.. Kimse birbirini tanımıyor walla..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 çok aradım da fotoların olduğu topici bulamadım.artık adı neydi veya ben de mi sorun bilmiyorum. gece gece fotoları kurcalarken,bu bulu$manın bir fotosunu buldum.güldüm baya,hele metboy'un aç hali haha.[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 04:44 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Omg bu fotolar kimde ise bana atsın pls off ne gündü ya fazlası varsa atın şurayada alalım :D Ya şöyle bir buluşma yapalım derim eski dünlerin hatrına gene aynı şeyleri yaparız Ekmekiçi'nde bir yemek sonra çimler felan fene olmaz hani :) [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:40 tarihinde, slayer77 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hepinizi mi? ehah şaka bi yana hepimiz armut gibi çıkmışız be. sakal yok bişey yok:) hepimiz armutuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar