Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 harbı oha dıcem ama ben sana lem sevıncı bılmıyorsan sen nasıl ızmırlısın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kaç kişi olduk 15i falan buldu mu :D okul gezisi falan sanacaklar uzaktan heralde.[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 harbı ben nasıl ızmırlıyım? =) bılmek zorunda mıyız allah allah :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Black1ce, 31 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki: okul gezisi falan sanacaklar uzaktan heralde. ee tabi yanımızda sen olursan bide madcat tmm ı$te daha ne =P[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Pyr0, 31 Ağustos 2004 21:33 tarihinde demiş ki: harbı ben nasıl ızmırlıyım? =) bılmek zorunda mıyız allah allah :-p zorundasın tabı abı sana hıc bı kız benı sevıncın onunden al demedı mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yo demedi.$uana kdr bornovalı kızlara takılarak hata yapmı$ım sanırım =p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 31 Ağustos 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 arkadaşlar metboy a kameranın pillerini unutturmayın habire dürtün herifi. unutacak adam gene fotoğrafsız kalıcaz.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yok abi bir kere unuttum bir daha yapmam =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Pyr0, 31 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki: said: Black1ce, 31 Ağustos 2004 21:32 tarihinde demiş ki: okul gezisi falan sanacaklar uzaktan heralde. ee tabi yanımızda sen olursan bide madcat tmm ı$te daha ne =P seni görenler de hademeyi de yanımıza aldık sanacaklar :P[signature][hline]bilek ays [Bu mesaj Black1ce tarafından 31 Ağustos 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sırt cantalı ılk hademe ben olucam![signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yesıl tsort gıyıcem ona gore kırmızı duglı kısmı olıcak ınce dık beyaz cızgılı olıcak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beni gören buralardan baydık, valinor'a gidiyoruz sanır. keh keh :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beyler şapkayı bulursam komple mavi renginde gelicem ben. lacivert kot-sweat-şapka üçlüsünü giyicem görürseniz seslenin bana:D[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ben turuncu çiçekli böcekli gömlek giycem[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eheh koyu gri pantolon+siyah linkin park t-shirt i sırtımdada acık gri bi sırt cantası gorursenız o bnm =) bu arada isimleri bi yazsanızda bilsek? yanı gorunce oo llama veya oo levie demek yerıne isimlerinizle seslenmek daha gusel =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 vallaha açık kahverengi bi gömlek siyah da pantolon giymeyi düşünüyorum ona göre tanırsınız artık :) ismim de uur bu arada bilmeyenlere duyururuz.[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yoo 1. izmir buluşmasında çok az isim öğrenmiştik. direk niklerle. mesela bana levie (leviğ diye okunuyor) diyin. ne kadar oricinıl deyil mi?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben ve slayer77 arkadaşımda gelecez sevinç pastanesi önüydü demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 evet sevinç pastanesi önü saat 18.30 isterseniz cep telefonu mu vereyim ya da msne falan ekleyin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bende gelmek istiyom ama yas 14 ezilmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya isteyen herkes gelebilir 90lı biri daha vardı heralde ne olcak :) ama kesin gelcekseniz bana cep telefonunuzu falan verin ya da icqdan msnden söyleyin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ne söylesem de gideceksin zaten yani:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: kturumtay, 31 Ağustos 2004 22:50 tarihinde demiş ki: bende gelmek istiyom ama yas 14 ezilmiyelim bız 20 yızde ne oluyor gel sen gel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben Bi Lan partideyim hacılar yalan oldu benim gelmem ama heran herşey olabilir %5 heh :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 lan partisine mi gidiceksin bizi ekip?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar