aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ayni sey iste, tvde gorulenler degisti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ninja kaplumbağacılık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 tabi o da var. abi tv'de görünen şeyler baya sakıncalı arada o fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 benim geçen yıl ''dün niye okula gelmedin?'' diye sorduğum bi öğrencim. ''babamla uzaya gittik''diye yanıt vermişti fdghsf ben de gayet normal ''aa nasıldı ben gitmedim hiç ne yaptınız'' diye sodum.yanıt daha bi yaratıcıydı. ''kurufasulye pilav bi de cacık yedik'' hayal dünyaları mı desek kafaları mı güzel desek eheue ama sohbet etmek çok eğlenceli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 uzay diye restoran vardir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 lan canim kuru+pilav ve cacik cekti simdi. /forevergurbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben ilkokulda emrah diye bi arkadasa kavgada koyim babanı çekmiştim.( mortal kombattaki raiden'ın uçarak vurduğu harekete koyim babanı derdik, hadoukene aduket dediğimiz gibi)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 muhabbetin detaylarını vermedim de gayet fezaya gitmiş gelmiş.inandım ben de=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 biz hep benim babam senin babanı şöyle döver böyle evire çevire falan diye muhabbet yapardık. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Off tiplere bak lan, ben onların yaşında böyle hareketler yapsam atlardım köprüden aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 o zaman sizle bu aralar en sevdiğim şarkıyı paylaşayım http://www.youtube.com/watch?v=yanODtMA7Vg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 biz de yüksek bi yer gördüğümüzde ''cüneyt arkın burdan atlar haa!'' diyoduk biz de pek normal değilmişiz sanki abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben hep mavi ranger oluyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 karikaturden once mesajim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 here it comes http://galeri.uludagsozluk.com/51/biz-lisedeyken-orospu-%C3%A7ocu%C4%9Fuyduk_67862.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 her eve bi tane bundan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 her evde bi tane o cocuktan olursa insan nesli tükenir ya da maymuna geri döneriz heralde ehheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi çocuk sahibi olabilmek için ehliyet filan gibi bir zorunluluk olmalı. çocuk doğurma ehliyeti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu kadar yorum neye yazılmış bilmiyorum ama ben sadece 2 tane yumurta israfı görüyorum. o 2 yumurtadan aklı selim iki kişi yapsak o 2 kişiden en az 3 çocuk yapsak. O üç çocuktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bunları da unutmamak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar