HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sakin ve güvenli ortamsa yuva yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 oha abi videoyu izledim komaya girdim salın gitsin kuşu 1 sn çekmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 senko said: hazır konusu açıkken benim evin banyodaki havalandırma boşluğunda hayvan var bi tane gakgak ötüyor o da sabahları. şimdi ilk sorum bir hayvan niye gidip havanlandırma boşluğuna girer ikinci sorum problemi ne bu hayvanın ve nası engellerim gakguk yapmasını ışığı açık bırak bir süre sonra ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 MrLevie said: hatta ve hatta dışarı uçtuğu zamanlarda hepimizin el ve ayak parmaklarına tecavüz edip attırmayı alışkanlık haline getiren bu zat:D nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 youtube'daki ikinci yorum... salın gitsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 eşe atın.. yada pet shopa verin yeni yavru alın.. :) yada tecavüzllerden memnun kalın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 salmayın abi serçeler yiyor evden salınan muhabbet kuşlarını 2 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 atma doruk serce hic et yer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://wiki.answers.com/Q/Is_a_sparrow_a_carnivore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 abi hazıra alışkın kuş yem su bulamaz doğada narin hayvanlar zaten rüzgar görse gider. salmayın yazık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar