ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Salın gitsin yav. Hem o rahatlar hem siz. Hem de duyan "aa ilginç bi kuş var buralarda " diye sevinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Abi o tecavüz olayı aynısı ya o kadar azmandıki hayvan el parmak kafa mafa dinlemeden dalıyordu bi kere komşu muhabbet kuşunu getirmişti daha yavru ona bile tecavüz etti erkek kuş geldi onada tecavüz etti aşırı azmandı oy oy kapı tepeleri kalemler kağıtlar hayvan fışkırıyodu heryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hayvan gakgakgakladığında dışarı çıkarılıyorsa neden gakgaklamasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yok yahu... çok çenesi düşerse paketleniyor, hala devam ederse balkona=) youtubedaki yorumlarla ilgili: HASTAMISINIZ OLM GİDİN SEVİŞİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çözüm buldum=) havyanda ilginç bir şekilde yer yadırgama olayı var. kafesi salonda sol uç köşede duruyor normalde. ordan gakladığı zman başka bir köşe alıyorum gaklamıyor ilginç bir şekilde. benzer şikayetleri olanlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Hayvan oynuyor sizinle :) dalgasını geçiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 muhabbet kuslarinda sıkca gorulen bir davranıs ki bu bizim kus da elektrik supurgesinin sesini duydumu basliyordu cak cak cak ustunu kapatınca da bug bug diye huzunlu sesler cikarip somuruye geciyodu essoglusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 eş alın buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yanina hoparlor koy sende counter-gakgak ver. el mi yaman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 alla alla muhabbet kusları böle ötmüyo muydu yav,sanki normal gibin. bi de date istior gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 öğrenir bizim kuş 2hafta papağan yanında kaldı hayvanın abuk subuk seslerini taklit etmeye başladıydı. Dolap kenarında durduydu kapı gıcırtısı taklidi yapmaya başladı insanların gülüşünü taklit etti millet gülünce bizim kuşta durur mu AHAHAHAHA diye çemkiriyordu...işte öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kuşunuzun ne demek istediğini linkteki seslerle karşılaştırarak anlayın.. :D http://www.birds-online.de/verhalten/lautaeusserungen.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben burada ne dediğini anlamıyoru ki -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 google translateden çevir siteyi.. gakgak die ses çıkarıyorsa bul o seslerden hangine yakın oldugunu.. açıklamasını oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 HocaEfendi said: http://www.birds-online.de/verhalten/lautaeusserungen.htm ahah bu ne ya, kuşları anlama sanatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 HocaEfendi said: google translateden çevir siteyi.. gakgak die ses çıkarıyorsa bul o seslerden hangine yakın oldugunu.. açıklamasını oku kuş dili yok abi google translate'de ıııııyyyyyhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 türkçe varda ne oluyor.boş ver sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 dinsizin hakkından imansız gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Lan olm uplamayın şu başlığı gidip muhabbet kuşu aldırcaksınız yine asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Hiç uğraşamam atı veririm pisilerin önüne umrumda olmaz bu ne lan cıkack cıjack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yazık ya kıyamam ben varsın ötsün nolacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Televizyonun yanına falan koyun bikaç bişeyler öğrensin hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hazır konusu açıkken benim evin banyodaki havalandırma boşluğunda hayvan var bi tane gakgak ötüyor o da sabahları. şimdi ilk sorum bir hayvan niye gidip havanlandırma boşluğuna girer ikinci sorum problemi ne bu hayvanın ve nası engellerim gakguk yapmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kuş iyidir candır alın besleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tırsıyorum abi ben kuşlardan fobi gibi birşey. ben tuvaletteyken gakguk ötünce bi tuhaf oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar