Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gakgakgakgakgak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi o tecavüz olayı aynısı ya o kadar azmandıki hayvan el parmak kafa mafa dinlemeden dalıyordu bi kere komşu muhabbet kuşunu getirmişti daha yavru ona bile tecavüz etti erkek kuş geldi onada tecavüz etti aşırı azmandı oy oy kapı tepeleri kalemler kağıtlar hayvan fışkırıyodu heryere.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
çözüm buldum=)

havyanda ilginç bir şekilde yer yadırgama olayı var. kafesi salonda sol uç köşede duruyor normalde. ordan gakladığı zman başka bir köşe alıyorum gaklamıyor ilginç bir şekilde.

benzer şikayetleri olanlara duyrulur.
Mesaj tarihi:
muhabbet kuslarinda sıkca gorulen bir davranıs ki bu bizim kus da elektrik supurgesinin sesini duydumu basliyordu cak cak cak ustunu kapatınca da bug bug diye huzunlu sesler cikarip somuruye geciyodu essoglusu
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
öğrenir bizim kuş 2hafta papağan yanında kaldı hayvanın abuk subuk seslerini taklit etmeye başladıydı. Dolap kenarında durduydu kapı gıcırtısı taklidi yapmaya başladı insanların gülüşünü taklit etti millet gülünce bizim kuşta durur mu AHAHAHAHA diye çemkiriyordu...işte öyle birşey
Mesaj tarihi:
HocaEfendi said:

google translateden çevir siteyi..

gakgak die ses çıkarıyorsa bul o seslerden hangine yakın oldugunu.. açıklamasını oku

kuş dili yok abi google translate'de

ıııııyyyyyhhh
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hazır konusu açıkken
benim evin banyodaki havalandırma boşluğunda hayvan var bi tane gakgak ötüyor o da sabahları.
şimdi ilk sorum bir hayvan niye gidip havanlandırma boşluğuna girer
ikinci sorum problemi ne bu hayvanın ve nası engellerim gakguk yapmasını
  • Yeni Oluştur...