fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 niye vanishleyelim abi, zaten kötüye alıştırdık kendimizi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 apple için yazdım yav. sene başındada heryere yetişiyordu da devre ortası takım bocalayınca /afk olduydu. gelmiş geri, hoşgelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hosbulduk.. evet uzaklardaydim biraz.. 2 hafta önce geldim istanbula geri .. burlardaym hep merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 GG 3lük atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sleepingdeath said: aha cidden çok komiksiniz ya fazla uzağa gitmeye gerek yok geçen sene taraftar olarak Demirören'in tüm aile fertlerine söven amma velakin küfür istemeyen taraftar siz değilmiydiniz? kaç maç sırtınızı döndünüz kendi futbolcunuza vardır bir 15-20 sanırım? 2 Topçu ile tavrını bu kadar net olarak değiştiren bir taraftarda yoktur bu ülkede.abi direk beşiktaş taraftarı var 2 topçu ile tavrı değişen hem de her sene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar