Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bu klavyeyi nerede bulabilirim? vatan'ın internet sitesinde gözüküyordu bir ay önce falan, ama adam bunu bulamazsın dedi. şimdi sitede de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 zor bulursun sanırım. ben daha dün klavye almak için vatan'a gittim ve tüm ürünleri tek tek denedim ama bunu görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 geçen ay web sitesinde 40 tl gibi bir fiyatı vardı ya baya da iyiydi benim için. bir bulsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_41276493/tm.htm şuna bi bak adam satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ortadan bölününce ergonomik oluyo mu ki ya? kullananlar için soruyorum önyargıdan değil. bir ara yayıldı bunlar sonra kalktılar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yıllar önce bu klavyeler ilk çıktığında almıştım iyidir güzeldir de alışması zordu ve oyun oynamaya çok uygun değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar