Genij Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 smarthan said: ...balonunu patlatırım ! Yazılına çalış sonra teşekkürü bir puanla kaçırdım kanka deme bize:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Spartacus izleyen herkesin cinsel sorunları vardır ve bu diziyi genel olarak 15-17 yaş arası izler vesselam... Not:Balonluyum ama haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Silphatos said: lucy lawless'ın 22 yaşında kızı mı varmış :0 Bir ara Lucy Lawlessla Blackie Lawless akraba mı muhabbetleri vardı. ASlında benzemiyor da değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Genij said: Spartacus izleyen herkesin cinsel sorunları vardır ve bu diziyi genel olarak 15-17 yaş arası izler vesselam... Not:Balonluyum ama haklıyım. elhamdülillah reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Wispy said: Silphatos said: lucy lawless'ın 22 yaşında kızı mı varmış :0 Bir ara Lucy Lawlessla Blackie Lawless akraba mı muhabbetleri vardı. ASlında benzemiyor da değiller evet ya ben direk amcası diye duymuş ve..ve...utanarak söylüyorum inanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 final bombaydı yine off off hele son sahnede spartacus ün sesini duyunca gaza geldim gladyatör olmaya karar verdim !!sdf 2. sezon çekilcek mi çekilmeyecek mi yetkili ağızdan bi açıklama bekliyoruz.. http://spartacusseason2.com/liam-mcintyre-cast-as-spartacus-for-season-2 şöle bişi gördüm ama andy döner umarım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benimki bu kadar seninki ne kadar? Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: final bombaydı yine off off hele son sahnede spartacus ün sesini duyunca gaza geldim gladyatör olmaya karar verdim !!sdf 2. sezon çekilcek mi çekilmeyecek mi yetkili ağızdan bi açıklama bekliyoruz.. http://spartacusseason2.com/liam-mcintyre-cast-as-spartacus-for-season-2 şöle bişi gördüm ama andy döner umarım :/ Allahaşkına spartacus'un durumu vizyon bölümünde sticky yapılsın. Arkadaş trollse çok fena yedim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok o haber doğru ama arkadaş madem fan sitesi yapcaksın o nası domaindir ya? spartacusseason2.com.. 'bir arkadaş'ım, "spartacusün 2. sezonu için gerard butlerla anlaşmışlar dedi". aklıma hemen castus rolü için mi acaba lan sorusu yakılıyodu ki, "hem de spartacus rolü için" dedi. fena yemişler garibanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 uhu 8-) bitmesin ya bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sitede şu pop-up çıktı karşıma napsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adamın sesiyle okudum yalnız o yazıyı çok saçma oldu lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yıl 1996 dır ve xena kanal d de yayınlanmaya başlamıştır.. dönemin erkenleri olarak hep onu çıplak görmeyi hala etmişizdir fantziler biel kumuşuzdur.. ama spartacus dizisiyle ufak da olsa bir hüsrana uğramadık da değil.. tamam minare yıkılmış ama minber yerinde.. paylaşayım istdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 oahahah pop-up süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hiç güzel bi cumartesi oldu mu şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 adam fotoda kaslı durmuyo efekt le mi şişiriyolar bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kolları kaldırdığı için öyle. insan kaslı olmayınca niye olduğunu anlayamıyor tabi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Aket-Atum said: sitede şu pop-up çıktı karşıma napsam bilemedim http://xspblog.com/wp-content/uploads/2008/07/over9000_small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 küheylan said: hiç güzel bi cumartesi oldu mu şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Athene paladine benziyo gannicus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cnbc-e başlamış yayınlamaya. çok fazla sansür yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Zeppelin said: Luxor said: Zeppelin said: lucretia ölmedi. hayır kalbimizde yaşıyo esprisini yapmıcam, hatun 2. sezon (vengeance) için imzayı atmış. bi röportajda alucretia ordan nasıl sağ kurtuluyor" sorusuna "crixus zaten kılıcı çok derine saplamıyor, biraz kompress yapsan bişey olmaz" tarzı bir cevap veriyor. lucy buralarda yani korkmayın. nerede yazıyor yahu? harbiden böyle birşey yoktur umarım. zaten ashur sağ salim kurtulunca yeteri kadar tepem atmıştı, bir de lucretia yılanı sağ kaldıysa saçmalığın daniskası. oldu olacak batiatus da ölü taklidi yapmış desinler. http://www.fmtaccess.com/tv/lucy-lawless-returns-for-spartacus-vengeance/ ve zeyna boyle doğar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yeni bitirdim diziyi.Tek kelimeyle harika. Gannicus>all.Crixusla top gibi oynadı hala finalde yok bi kapışamadık vs.Adam daha ne kapışçak senle gözü kapalı ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yeni sezon hakkında her hangi bilgi yakaladınız mı ? gerçi yeni sezon var mı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 tee eylüldü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar