Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bütün gün evdeyim ne yapayım ?

mirza

Öne çıkan mesajlar

bütün gün evdeyim hastalığımdan dolayı çok dışarı çıkamıyorum çalışamıyorum vb. ne yapmalıyım 4duvar arası bunaldım valla kitap oku fln demeyin kafam almıyor sıkıntıdan+ sevmiyorum ..lise sonda bi hastalandım ozmandan beri evdeyim 4 yıl oldu tavsiyeleri bekliyorum ..bir şey daha + nasıl para kazanabilirm?
Sosyal ağlarda paylaş

gitar veya org calmayi ogren

kitap oku dicem ama random seyler okuma, ilgi duydugun bi alan varsa ona gore oku,
hatta ilgi duydugun alanin bi bolumunde daha da detaya in, o zaman zevke biniyor is

mesela ben acayip tarih severim, ozellikle buyuk selcuklu tarihini, bu yuzden bende farsca, arapca ogrencem sanirim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

keman çalmayı öğrenebilirsin, dil becerini geliştirebilirsin, ufaklıklara ders verebilirsin. resim falan ilgin varsa çok rahatlatan bir aktivitedir. aslında bunların hiç biri yetenek gerektiren şeyler değil bence çalışmayla her becerini geliştirebilirsin. ayrıca geçmiş olsun arkadaşım. romatoid artrit in ne meret bir hastalık olduğunu biliyorum. stresli bir insansın diye düşünüyorum. stresini azaltacak şeylere yönelebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç birşey canının sıkılmamasını sağlamaz

ama imkanın varsa konsol al.sonra bilyonere üye ol bi heyecan katar

onun harici hayatın boyunca evde mi oturtuyor hastalıgın pek bir bilgim yok.geçmiş olsun gerçekten.

sonuçta ne yaparsan yap hepsinin bir sınırı var sıkıcaktır.sürekli yeni birşeyler bulmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...