Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sakla sen ne olur ne olmaz. Belki senin sevgilinde küsünce 4 yapraklı yonca ister belli mi olur? :D[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ehe doğru diyosun epxmadcat ;) bu arada 5 yapraklı yonca da mı varmış? aramaya başlamak lazım şimdiden.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: NuKe, 17 Ağustos 2004 23:48 tarihinde demiş ki: said: nuki, 17 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki: ben 10 yaşindayken 5 yapraklı yonca bulmuştum. şanslı olan 4 yapraklı olan diye bir yaprağını koparmıştım ne akıl dimi. ben şu ana kadar 2 kere 4 bir kere 5 yaparaklı buldum vala Yuh! ufak at da dinazor yesin. bu dinazor rejimde galiba :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Mirage, 17 Ağustos 2004 21:26 tarihinde demiş ki: yerde bir sürü yonca gördüm. aynı boylarda iki yonca bulup ikisini böyle birleştirme numarasıyla arkadaşlara "heyoo dört yapraklı yonca buldum" geyiği yapmak için eğildim ve elime gelen ilk yoncalardan biri cidden dört yapraklıydı. cidden balıkmışsın yahu[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sokak_kedisi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hey arkadaşlar türkiye de yetişen hiçbir yonca dört yapraklı olmazmış(peyzaj mimarı olan anam söledi). trifolium die bi bitkiymiş. yoncaya inanılmaz benzermiş; anca o dört yapraklı olabilirmiş. merak etme dört yapraklı diil demiorum sadece yonce deil çok benzeri bi bitki olan trifolium(muş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Biz türkler şansızmıyız şimdi böhü...[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sokak_kedisi ben almanyadayım bu arada. bu arada resimden anlaşılabilirse bir sorabilir misin bu yonca mıymış, o dediğin bitkiden miymiş.. [signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 18 Ağustos 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Forumu takip etmeyince adamın nerde yaşadığını bilmiyorsun ayıp ayıp[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ünide genetik mühendisliği okursam yaparım hepinize kamyon dolusu.ama protein ve seluloz parasını siz karşılarsınız:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 cok guzel sanslıymısın bn 5-6 kere bulmusumdur 4 yapraklı yoncalrdan=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yahu bu paticik ahalisi amma şanslıymış böyle. Herkes en az bir tane 4 yapraklı yonca bulmuş. Bütün hayatım otlak mekanlarda geçmesine rağmen bi ben bulamadım galiba.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bir abdest al istersen[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 vooooouuuvv.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yau gardeşim bisim koyde çook var bunnardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bulması cidden zor. Bulunca şans getirecek diye bir garanti elbetteki yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hatırlarım küçükkene ne zaman yonca dolu bi yer görsem arardım, bulamazdım tabii. e-bay den sat bence onu haha :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Kayserili misin bab?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: NuKe, 17 Ağustos 2004 23:48 tarihinde demiş ki: said: nuki, 17 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki: ben 10 yaşindayken 5 yapraklı yonca bulmuştum. şanslı olan 4 yapraklı olan diye bir yaprağını koparmıştım ne akıl dimi. ben şu ana kadar 2 kere 4 bir kere 5 yaparaklı buldum vala Yuh! ufak at da dinazor yesin. vala vile atmıyorum yemin çok iyi hatırlıyorum. hata su dolu çay bardağna koymuştum dayasın diye.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: berdush, 18 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki: yau gardeşim bisim koyde çook var bunnardan.. sen o koyden kaç bence mazalaf çok varsa bir b*k luk çıkar radyasyon felan nerede çokluk orada b*k luk[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya okadar zor değilki ararsanız bulunuo . ben çocukluğumda 2-3 kere bulmuştum[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Ağustos 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Albüme koy bence bu resmi :). Best of Paticik.[signature][hline]Hayatın anlamını arayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bunun bır hıkayesı vardı sanırım garantı bankasına goturunce para verıyorlarmıs dogrumu[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 iyi fikir eraq, koydum bile.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Llama harbiden hea biz küççükene vardı öle şeyler.. Ne salak şeylermişiz o zmn.. İnanırdık da bankaya götürmeye oramız yemezdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben bulmuştum valla, yalan falanda değil yani gayette Türkiye'de yaşıyorum. İlkokul 3 yada 4'teydim sanırım, mahalledeki arkadaşlarla top oynarken top bir anaokulunun bahçesine düşmüştü, orada bulmuştum. Sonra 1 sene cüzdanımda taşıdıktan sonra bir denyo servisle giderken pencereden aşağı atmıştı bende burnunu kanatmıştım çocuğun eha. Sonra zaten cüzdanı kaybetmiştim. O zamandan beri cüzdan taşımam.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar