Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dört Yapraklı Yonca

Mirage

Öne çıkan mesajlar

said:
NuKe, 17 Ağustos 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
nuki, 17 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
ben 10 yaşindayken 5 yapraklı yonca bulmuştum. şanslı olan 4 yapraklı olan diye bir yaprağını koparmıştım ne akıl dimi. ben şu ana kadar 2 kere 4 bir kere 5 yaparaklı buldum vala

Yuh! ufak at da dinazor yesin.

bu dinazor rejimde galiba :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 17 Ağustos 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
yerde bir sürü yonca gördüm. aynı boylarda iki yonca bulup ikisini böyle birleştirme numarasıyla arkadaşlara "heyoo dört yapraklı yonca buldum" geyiği yapmak için eğildim ve elime gelen ilk yoncalardan biri cidden dört yapraklıydı.

cidden balıkmışsın yahu[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

sokak_kedisi ben almanyadayım bu arada.

bu arada resimden anlaşılabilirse bir sorabilir misin bu yonca mıymış, o dediğin bitkiden miymiş..
[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 18 Ağustos 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu paticik ahalisi amma şanslıymış böyle. Herkes en az bir tane 4 yapraklı yonca bulmuş. Bütün hayatım otlak mekanlarda geçmesine rağmen bi ben bulamadım galiba.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 17 Ağustos 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
nuki, 17 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
ben 10 yaşindayken 5 yapraklı yonca bulmuştum. şanslı olan 4 yapraklı olan diye bir yaprağını koparmıştım ne akıl dimi. ben şu ana kadar 2 kere 4 bir kere 5 yaparaklı buldum vala

Yuh! ufak at da dinazor yesin.

vala vile atmıyorum yemin çok iyi hatırlıyorum. hata su dolu çay bardağna koymuştum dayasın diye.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
berdush, 18 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
yau gardeşim bisim koyde çook var bunnardan..

sen o koyden kaç bence mazalaf çok varsa bir b*k luk çıkar radyasyon felan

nerede çokluk orada b*k luk[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bulmuştum valla, yalan falanda değil yani gayette Türkiye'de yaşıyorum.
İlkokul 3 yada 4'teydim sanırım, mahalledeki arkadaşlarla top oynarken top bir anaokulunun bahçesine düşmüştü, orada bulmuştum.
Sonra 1 sene cüzdanımda taşıdıktan sonra bir denyo servisle giderken pencereden aşağı atmıştı bende burnunu kanatmıştım çocuğun eha.
Sonra zaten cüzdanı kaybetmiştim.
O zamandan beri cüzdan taşımam.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...