Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dört Yapraklı Yonca

Mirage

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

geçen bahçenin birindeydim. iki arkadaş yanımda bankta oturuyorlardı ben de yanlarında çimlere çömmüştüm. yerde bir sürü yonca gördüm. aynı boylarda iki yonca bulup ikisini böyle birleştirme numarasıyla arkadaşlara "heyoo dört yapraklı yonca buldum" geyiği yapmak için eğildim ve elime gelen ilk yoncalardan biri cidden dört yapraklıydı. ilk önce gözüme inanamadım iki tane içiçe geçmiştir diye falan düşündüm. ama cidden öyleydi. daha önce ne bulmuştum ne de bulan bi tanıdığım vardı. hatta inanmıyodum cidden olduklarına.

hemen kopardım, kuruttum. 2 hafta geçti nerdeyse üstünden. demin telefonla resmini çektim, resim çok kalitesiz ama yine görülüyor. yine numara olduğunu düşünenler falan çıkarsa ispatlayamam. uğraşmam da takmam da.

bunu böyle zor diye bulmak büyük şans biliyorum da. bulduktan sonra büyük şans getireceği rivayetlerini de yalanlıyorum. getirmedi şans falan.

bunu bulduktan sonra çok da zor bulunan bir şey olmadığını düşünmeye başladım. geçen ormanın birinde yürüyüşe çıkmıştım. 1 saat boyunca yerdeki yoncaları falan inceledim ama başka da bulamadım, ne de ailemden birileri buldu. sevindirik oldum kısaca. ahanda resmi:

http://server6.uploadit.org/files/miragemirage-4yonca.JPG[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

Sosyal ağlarda paylaş

eh kurudu zavallım, 2 yaprak da içice girmiş kağıdı üstüne kapayınca. düzeltemiyorum. zaten bu yaprakların sapa bağlandığı yer incecik, düzeltmeye çalışınca kopar diye dokunamadım hiç.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

bende bulmuştum
yoncalar hep 3 yaprak olur esası ama 4 yaprağa geçmesi için dnalarının bozulması gerekir
yani nasıl insanlarda dna bozukluğu herzaman aynı yerleri vuruyorsa (kısırlık gibi:) ) yoncadada 3 den 4 e çıkmaya vuruyo[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bana ufak bi anımı hatırlattı..
Ben küçükken( 8 9 yaşında flan) sevgilimle:) küsmüştüm... daha doğrusu o benimle küsmüştü.. barışmak içinde 4 yapraklı yonca istemişti.. bende saatlerce arayıp bulamamıştım... emin olun hayatımda en çok bi yoncaya küfrettim:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sakla. Şans mans getirmesede 4 yapraklı yonca çok nadirdir.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuki, 17 Ağustos 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
ben 10 yaşindayken 5 yapraklı yonca bulmuştum. şanslı olan 4 yapraklı olan diye bir yaprağını koparmıştım ne akıl dimi. ben şu ana kadar 2 kere 4 bir kere 5 yaparaklı buldum vala

Yuh! ufak at da dinazor yesin.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...