Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İşin kötü tarafı herzman yanımza qelen adam artık qelmıor :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Adam urkmus sızden :==) Banada zarar verır bunlar dıye heralde :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Valla bi görüyüm abi bi tur pls dicem :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Esas olarak motorda bir kural vardır, kim düşürürse alet artık onundur. Tabii ki parasını ödemek şartı ile. Allahtan onu size uygulamamış da duurp dururken motor sahbii olmak zorunda kalmamışsınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 adam motor ıstıomus ztn almıolarmıs bu kuralı uygulıyarak aldır bı tane rexx =)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: fedaykin, 01 Eylül 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Esas olarak motorda bir kural vardır, kim düşürürse alet artık onundur. Tabii ki parasını ödemek şartı ile. Allahtan onu size uygulamamış da duurp dururken motor sahbii olmak zorunda kalmamışsınız. bunu yazmak üzereydim bende...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: fedaykin, 01 Eylül 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Esas olarak motorda bir kural vardır, kim düşürürse alet artık onundur. Tabii ki parasını ödemek şartı ile. Allahtan onu size uygulamamış da duurp dururken motor sahbii olmak zorunda kalmamışsınız. Gomtanım bi sucum yok ama sarkoşdum hava yamurlu ve bulutlu bi yandan top sesleri bi yandan düşman askerler önümde kocaman bi enqel vardı ya geçicekdim o engeli ya geçicektim arkamdan gelen atlı kızıl derelilerin seslerei alalalalalala ne kızıl derelisi ya pardon arkamdan qelen düşman köpekleriii Hırrr HIrrrrr motorun qazını sona dayadım ve enqelden uctum kendıme qeldıqımde ıse bı elımde su bardaqı dıqerınde firen vardı :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Savaşı biz kazandık ama :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sus bre zındık, konuştukça batıyorsun :) Demek motorun üstüne alkol alıp bindin. Kasksız bin o bile daha iyi bundan.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 fedaykin the Rulz Biker dan ders almassanız böle olur.. Hafta içi hergün saat 18:00 - 19:00 arası Fedaykinle Motorlu aksamlar ders egitim programına mutlaka yazılın..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Gomtanım bağışlayın ama gasgkk ne ? odamı içki rakı gibimi :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Şaka bir yana cidden tek bir şişe bira bile olsa içtikten sonra motora binmeyin. İlla binecekseniz her bir şişe için en az bir saat bekleyin. Motor konsantrasyon bozukluğu ve/veya aşırı güven kaldıracak bir aygıt değildir. Ayırca kask-mont-eldiven-dizlik(daha iyisi korumalı pantolon) olmadan da binmeyin. Şayet pantolon ile mont arası bir bağ yoksa böbreklik(sırtlık) de muhakkak takın. Mümkünse özel motor ayakkabısı da giymeyi ihmal etmeyin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Biz sadece binecektik..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 fedaykin millet r6 ya r1 e short t-shirt biniyo onlara ne demeli.. Birde bişe sorucam bi mümkünmü acaba ? Antalya dan sideye r1 ile 9 dk da giden bir manyak varmıs bizim burda ne kadar dogru inanmadım.. antalya side 55 km diyelim.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Neyle gidiyomuş :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 şortla binenlere dallama (en kibar bu), 55 km'yi 9 dakikada gidene de yalancı diyelim. Saatte ortalama 366km hızla hangi yolda kim gidiyormuş oha yani, atılırda bu derece mi atılır. 55kmlik dümdüz uçak pisti yaptılarda bizim mi haberimiz yok. said: Eternal, 01 Eylül 2004 15:51 tarihinde demiş ki: fedaykin millet r6 ya r1 e short t-shirt biniyo onlara ne demeli.. Birde bişe sorucam bi mümkünmü acaba ? Antalya dan sideye r1 ile 9 dk da giden bir manyak varmıs bizim burda ne kadar dogru inanmadım.. antalya side 55 km diyelim. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 heheh arkadaş sallamış 55km 9 dakika. Ben bile o kadar hızlı değilim :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Duvar yoksa ben giderim :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Duvar olmasa bende giderim. Ayrıca motor yol ve tekerlek tanımlarıda olmayacak. Başka şekilde hız yapacaksın. Bilmem anlatabilmiyommuyumdurki.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sen ya esprimi anlamadın yada yazdıqım ilk mjs'ı tam okumadadın :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar