DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 dxdiag http://img833.imageshack.us/img833/5628/adszcm.jpg http://img121.imageshack.us/img121/5733/adsz12l.jpg bilgisayarı upgrade etmek istiyorumda, hangi parçaları değiştirmem lazım? dxdiag harici bir yerden sistem bilgisi koyabiliyorsak onuda koyarım. upgradele uğraşma bu bilgisayar adam olmaz diyip yeni bi tane mi almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 İşlemcin ve ekran kartını yenilersen devam edebilirsin. Tabi şimdi onları alınca muhtemelen yeni PSU da alman gerekecek. Ayrıca Anakartın ne kadar üst model işlemcileri destekliyor bilemiyorum. Kısaca yeni pc alsan daha iyi olur :) Böyle marka PC değilde toplama alırsan daha iyi olur. Zaten bütçeni belirtirsen burada sana her türlü makine toplarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bu makinenin upgrade i zor. gideri olan parcalari sadece ikinci el bulabilirsin, o da garantili bulabilirsen. casper olduguna gore psu ne halde duusnmek dahi istemiyorum. olmaz degil ama parana gore tatminkar olur mu, o problem iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Babam habersiz almıştı bunu, casper alcağını bilsem aldırmazdım zaten. Yeni sistem toplamak bana da daha mantıklı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Bilgisayar parçalarını böyle tek tek alıp eve heyecanla gidip onları bir araya getirmek ve hemen herşeyi kurup oyuna dalmak... priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Casper olduguna gore kesin en dandik anakart ve psu koymuslardir. Anakart ve psu 2lisini degiştirdikten sonra diger parçalarin upgradine gecebilirsin. En güzeli bu pc yi komple satip,kendine toplama pc kurmak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ekran kartını değiştirirsen 1-2 yıl daha idare edersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 power supply 400w anakarttın modeline nerden bakacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Anakart'ın üstünde ya pci slotlarının arasında ya da ram, işlemci ve kuzey köprüsünün arasında yazar. Mesela bu kartta dediğim 2.yerde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi cpuz indirin bakin, kafanizi kasaya sokmaya gerek yok. neler yaptiniz boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 msi n1996 galiba :P şuna benziyo http://media.photobucket.com/image/n1996%20motherboard/xianthinne/DSC00009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 http://img560.imageshack.us/img560/2025/adsz4dm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 lga775 board da tahminim , adam gibi bi upgrade secenegin yok yinede e4500 uzerine. e7200 olabilir. belki ekran kartina dusunursun ama e4500 un kaldiracagi cinsten bisey olmayacak maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 PSU illa ki değişecek demekki. Psu+ ekran kartı + işlemci yenileyeceksin. E zaten geriye birşey kalmıyor ki. Bide anakart ve ram değiştin mi tamam. Yeni kasa toplayacak durumun varsa hiç upgrade felan uğraşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 şu başlığı kaçtır görüp ana kişiselde şamata var w00t diyorum sonra sağ sütunda donanımı görüyorum tabii... 4-5 kere oldu bu ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ahah bana da aynı şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 şu sistemle oynayabileceğim güzel oyun var mı? fps tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar