Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 en taze balık olur v.s gibi değilde ülkedeki en iyi balıkçılardan bazıları ankara'da. hatta orana vurduğunda istanbul'dan sonra en fazla kaliteli balıkçı bulabileceğin ildir. Ondan öyle izlenim olmuş. Doğru yere giderseniz İstanbul'dan daha ucuza daha kaliteli balık yersiniz cidden çoğu zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Gerçi bu sadece balık için değil ya, hayatımdaki en iyi sushi'lerden birini de Ankara'da yemiştim sdfsd Ciğer falan desen de her gittiğimde uğradığım yerler var. Genel olarak çoğu yemek yeri çok iyi Ankara'da saçma derecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 baskentli patiler kudurtalim mi su munafiklari heee yapalim mi bir organizasyon daha he ne dersiniz ? evet diyeceginizi biliyorum adeta hissediyorum hazir ramazan da loading fiyatlari da asagi cekerler belki mekan olarak afitap ya da manolis dusunuyorum geliyorum demeyin selamun aleykum diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 ramazanda içilmez lan olm günahhh 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 @pascalnouman buldun mu şifreyi kerata yaşamkentte çok güzel bir ocakbaşı var, orada yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Natanyal, 09.01.2023 12:50 tarihinde dedi ki: Gerçi bu sadece balık için değil ya, hayatımdaki en iyi sushi'lerden birini de Ankara'da yemiştim sdfsd Ciğer falan desen de her gittiğimde uğradığım yerler var. Genel olarak çoğu yemek yeri çok iyi Ankara'da saçma derecede. Hocam ankaradayım bu günlerde, şu iyi dediğin yerlerin isimlerini yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Archangel_, 17.03.2023 16:29 tarihinde dedi ki: @pascalnouman buldun mu şifreyi kerata yaşamkentte çok güzel bir ocakbaşı var, orada yapalım salladim tuttu valla olur yapalim doktor taxi paralarini sen verceksen ben okim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Gizli, 17.03.2023 22:52 tarihinde dedi ki: Hocam ankaradayım bu günlerde, şu iyi dediğin yerlerin isimlerini yazar mısın? doner icin kalede dursun usta kavurma icin SP genel mrkz yani suat usta ciger icin iskitlerde sadi usta kokorec icin esatta devrez in yanında isorec 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 tunalı çevresinde bişi yaparsak gelirim, bizim mahalleden pek çıkmıyorum sdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Ben de gelmeye çalışacağım bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 pascalnouman, 20.03.2023 16:33 tarihinde dedi ki: salladim tuttu valla olur yapalim doktor taxi paralarini sen verceksen ben okim vay arkadaş, bebe yaşına geldi neredeyse daha gelmedin, taksi parası yüzünden mi gelmiyordun. cıks cıks cıks 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Marl0_on, 20.03.2023 17:01 tarihinde dedi ki: tunalı çevresinde bişi yaparsak gelirim, bizim mahalleden pek çıkmıyorum sdfsg. serjuhan, 20.03.2023 17:54 tarihinde dedi ki: Ben de gelmeye çalışacağım bu sefer var mi baska dahil olmak isteyen ? cumaya kadar dm atin ya da basliga yazin da cts aksamina afitapa rez cakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 hemen bu hafta sonu yapacağımızı beklemiyordum sdfg, benim gündem bu ayın sonuna kadar epey yoğun ama planı benim için bozmayın, siz buluşun olmadı ay başında filan tekrar yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Yeni gördüm burayı, gelirim ben de bu i pascalnouman, 17.03.2023 15:24 tarihinde dedi ki: baskentli patiler kudurtalim mi su munafiklari heee yapalim mi bir organizasyon daha he ne dersiniz ? evet diyeceginizi biliyorum adeta hissediyorum hazir ramazan da loading fiyatlari da asagi cekerler belki mekan olarak afitap ya da manolis dusunuyorum geliyorum demeyin selamun aleykum diyin Görmedim burayı, hiç söylemiyosun da pis bıyık Marl0_on, 20.03.2023 17:01 tarihinde dedi ki: tunalı çevresinde bişi yaparsak gelirim, bizim mahalleden pek çıkmıyorum sdfsg. Pati'den numan dışında bir komşum daha varmış sevindim fjdklsfjs tunalı civarına +1 benden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Çok oldu bittiye geldi ha. Önümüzdeki haftalarda olsa işime gelir. Yüksek katılım için de konuşsak da fire vermemeye çalışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Bana uyar, haftaya falan için bi tarih kararlaştırıp sayıyı netleştirip yer ayırtalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 arkadaslar cok fena sifayi kaptim dij gujler yine is basinda haftaya yapalim bence muhtemelen sehiricinde yapariz (umitkoy yasamkent tayfa aglamayin) mekan onerilerine acigim dm den fln yardirabilirsiniz kkthbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 tarih netlesince beni de pingleyin, uyarsa ugrarim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 pascalnouman, 24.03.2023 09:59 tarihinde dedi ki: arkadaslar cok fena sifayi kaptim dij gujler yine is basinda haftaya yapalim bence muhtemelen sehiricinde yapariz (umitkoy yasamkent tayfa aglamayin) mekan onerilerine acigim dm den fln yardirabilirsiniz kkthbb Geçmiş olsun. Ümitköy tayfadayım ben de. Ondan çok Tunalı tarafı değil de Armada filan tarafı olsa en fazla kral olur. Neyse ben yüzde 90+ geleceğim Ankara’da olursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 (düzenlendi) pascalnouman, 24.03.2023 09:59 tarihinde dedi ki: arkadaslar cok fena sifayi kaptim dij gujler yine is basinda haftaya yapalim bence muhtemelen sehiricinde yapariz (umitkoy yasamkent tayfa aglamayin) mekan onerilerine acigim dm den fln yardirabilirsiniz kkthbb geçmiş olsun hz bıyık. tamam hadi ağlamayalım ama sonradan kör de olmayalım bak. bilyesine bandrolüne kadar orjinal görünümlü çakma üretim rakı veriyor hemen hemen bütün mekanlar (kendi gözümle gördüm 50cl lik istediğimiz bandrollü bilyeli şişede 70cl etiketi vardı safdgdgh) . ayvaz ege tarzı kalitesi kanıtlı, kör olma riski olmayan bir yerler seçilirse taaaa yaşamkentten katılırım ben de @serjuhan şehrin batı tarafı olarak, paralel organizasyon yapalım olmadı Mart 25, 2023 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 serjuhan, 24.03.2023 23:12 tarihinde dedi ki: Geçmiş olsun. Ümitköy tayfadayım ben de. Ondan çok Tunalı tarafı değil de Armada filan tarafı olsa en fazla kral olur. Neyse ben yüzde 90+ geleceğim Ankara’da olursam. Archangel_, 25.03.2023 09:52 tarihinde dedi ki: geçmiş olsun hz bıyık. tamam hadi ağlamayalım ama sonradan kör de olmayalım bak. bilyesine bandrolüne kadar orjinal görünümlü çakma üretim rakı veriyor hemen hemen bütün mekanlar (kendi gözümle gördüm 50cl lik istediğimiz bandrollü bilyeli şişede 70cl etiketi vardı safdgdgh) . ayvaz ege tarzı kalitesi kanıtlı, kör olma riski olmayan bir yerler seçilirse taaaa yaşamkentten katılırım ben de @serjuhan şehrin batı tarafı olarak, paralel organizasyon yapalım olmadı saolun qanqiler doktorcum sahte icki olayina garantor olamam ama distributoru olsam ensesi kalinlarin yogunlukla gittigi mekanlara dayardim a k a umitkoy cayyolu tayfa o sebepten tunali tunus tarafındakilerde bu risk daha azdir diye tahmin ediyorum behzat a da gidebiliriz ama orasi iftar da veriyordu en son sacma olabilir bu cts herkese okey mi mesela ? mekana sonra karar verilebilir tarih netlessin bi once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Cumartesi Mekan önerileri: İncir Afitap(buna hala hiç gitmedim ama aşırı meşhur, her gün dolu, sahte içki çok zor) Pancar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 beyler bayanlar ve non-binaliler cts yapalim diyoruz gelcek olanlar bu msj a ifade atsin ya da dm de olabilir en gec yarin aksama kadar netlesirse sayi ona gore rez yaptircam 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Millete ulaşmak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar