pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 /necro katilim icin topice yazın bakalim bebeler gelmesini beklediklerim Wolas Dragon_Slayer Archangel_ wastryx calvaria
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 tarih uyarsa gelirim elbet. rakı+balık mevsimi geçiyor gibi gibi ama, martı falan daha mantıklı olabilir
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 en son paintball mangal yapmıştım o tayfadan bayaa bir değişik bu tayfa ama gelirim tanışırız :)
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 balik sart degil doktorcum dedigin gibi raki olsun yeter
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sleepingdeath said: en son paintball mangal yapmıştım o tayfadan bayaa bir değişik bu tayfa ama gelirim tanışırız :) oradak kimdin sen yau? gerçi bir kere mi düzenlendi o buluşma bilmiyorum, bir kez katılmıştım ben Kharon vs vardı.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 kharonu hatırlıyorum extra olarak zegna bone falan vardı işte kaç sene oldu vay be. Archangel_ said: sleepingdeath said: en son paintball mangal yapmıştım o tayfadan bayaa bir değişik bu tayfa ama gelirim tanışırız :) oradak kimdin sen yau? gerçi bir kere mi düzenlendi o buluşma bilmiyorum, bir kez katılmıştım ben Kharon vs vardı.
Korax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ya olm ben trden gidincemi raki balik yapalim dediniz sdgf gecen hafta yapsaydiniz gelirdim
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Korax said: ya olm ben trden gidincemi raki balik yapalim dediniz sdgf gecen hafta yapsaydiniz gelirdim yalanını s..eveyim. biz dedik de niye gelmedin lan.
Korax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 gelemedik adamakilli planlayamayinca sdf
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ben nedenini biliyorum da hadi neyse affettim.
Korax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 bak lan olm gel dedim persembe icelim gelmedin baaalaa ya mi ne gittin hatta sdf
Auril Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 napsın adamlar yazık değil mi? taş mı yesinler rakının yanında bırakın eğlensinler
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 yaziktir yav bu kadar yuklenmeyin angaralilara. diledikleri gibi yesinler icsinler. dedikleri gibi balik taze yetisiyorsa hic degilse azicik deniz kokusu almis olurlar o baliktan.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 megakoyluler siz gidin araplarla nargile icin cigdemsporlar siz de az otede oynayın hadi bakim
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 fıstıklı kerebici ihmal etmesinler
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Cogu ilden daha iyi balık yersiniz ankarada
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 çoğu ilden kasıt denizi olmayan anadolu toprakları mı gerçi çanakkale falan bok gibi balık konusunda hakli olabilirsin.
khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 suyu bardak ta görenler sinirlenmiş balık muhabbetinde üstlerine gelinince :D
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 gökçek alt geçitlerinde oluşturulan havuzda tutulan balıklarla mı yapılıyor rakı balık angarada ????
Korax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 la gidin ötede oynayin, sizde bulusun nabak sdfg
Öne çıkan mesajlar