pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 /necro katilim icin topice yazın bakalim bebeler gelmesini beklediklerim Wolas Dragon_Slayer Archangel_ wastryx calvaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 tarih uyarsa gelirim elbet. rakı+balık mevsimi geçiyor gibi gibi ama, martı falan daha mantıklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 en son paintball mangal yapmıştım o tayfadan bayaa bir değişik bu tayfa ama gelirim tanışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 balik sart degil doktorcum dedigin gibi raki olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sleepingdeath said: en son paintball mangal yapmıştım o tayfadan bayaa bir değişik bu tayfa ama gelirim tanışırız :) oradak kimdin sen yau? gerçi bir kere mi düzenlendi o buluşma bilmiyorum, bir kez katılmıştım ben Kharon vs vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Gelirim ben %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 kharonu hatırlıyorum extra olarak zegna bone falan vardı işte kaç sene oldu vay be. Archangel_ said: sleepingdeath said: en son paintball mangal yapmıştım o tayfadan bayaa bir değişik bu tayfa ama gelirim tanışırız :) oradak kimdin sen yau? gerçi bir kere mi düzenlendi o buluşma bilmiyorum, bir kez katılmıştım ben Kharon vs vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ya olm ben trden gidincemi raki balik yapalim dediniz sdgf gecen hafta yapsaydiniz gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Korax said: ya olm ben trden gidincemi raki balik yapalim dediniz sdgf gecen hafta yapsaydiniz gelirdim yalanını s..eveyim. biz dedik de niye gelmedin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 gelemedik adamakilli planlayamayinca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ben nedenini biliyorum da hadi neyse affettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 bak lan olm gel dedim persembe icelim gelmedin baaalaa ya mi ne gittin hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 deniz olmayan yerde rakı balık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 napsın adamlar yazık değil mi? taş mı yesinler rakının yanında bırakın eğlensinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 peynir yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 yaziktir yav bu kadar yuklenmeyin angaralilara. diledikleri gibi yesinler icsinler. dedikleri gibi balik taze yetisiyorsa hic degilse azicik deniz kokusu almis olurlar o baliktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 megakoyluler siz gidin araplarla nargile icin cigdemsporlar siz de az otede oynayın hadi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 akdenize diyecek biseyin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 fıstıklı kerebici ihmal etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Cogu ilden daha iyi balık yersiniz ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 çoğu ilden kasıt denizi olmayan anadolu toprakları mı gerçi çanakkale falan bok gibi balık konusunda hakli olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 suyu bardak ta görenler sinirlenmiş balık muhabbetinde üstlerine gelinince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 gökçek alt geçitlerinde oluşturulan havuzda tutulan balıklarla mı yapılıyor rakı balık angarada ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 la gidin ötede oynayin, sizde bulusun nabak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar