Buddha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Bir sitede Mame diye bir programı anlatmışlar. Ama eski sürümü. Yeni sürümü indirdim 0.141b. Roms klasörüne bahsettiği bios dosyalarını ayrı ayrı zipli hepsini attım. 4 tanede oyun attım. Oyuna tıkladığımda Selected game missing one or more required ROM or CHD images.Plesase select a differnt game. Diyor. Nerde yanlış yapıyorum? Bios dosyalarınıda attım onlar olmazsa her oyun açılmaz diyordu. 4 oyun denedim 4üde açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bende bütün NES oyunları var. istersen upload edeyim. sorunun cevabını bilmiyorum. emulator falan sorunsuz bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Yanlış hatırlamıyorsam, versiyon farklılıkları vardı ROM'larda. Bir de Load ROM yaptın mı? Sanırım öncesinde ROM'ları yüklemek gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Theridone said: bende bütün NES oyunları var. istersen upload edeyim. sorunun cevabını bilmiyorum. emulator falan sorunsuz bende. Abi sende sorunsuz çalışıyorsa bu bahsettiği roms dosyaları emulatör falan upload edebilirmisin. Birde bir not defteri ekle hangi dosya nereye gelecek. Özellikle bu bios dosyaları nereye koncak oyunlar nasıl çalışacak diye sana zahmet. Linki bana pm olarak atabilirsin çok teşekkürler. Yasak değilse burayada atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 mame nes oyunları için değil arcade oyunları için. bir emülatör (mame veya mameui) indireceksin şuradan (emülatör vermek yasak değil) http://www.emulator-zone.com/ bir de rom (rom vermek yasak) çekeceksin (google'dan ara mame rom) bu siteden çektiğin rom dosyasına hiç ellemeden emülatörün rom klasörüne atacaksın. sonra emülatörü çalıştıracaksın, oyunu bulup oynayacaksın. edit: (ha bu arada oyunun çalışması için "main" dosyayı indirmen gerekiyor. mesela aynı oyunun 30kb 30kb 30kb 1mb 30kb diye 5 dosyası var, o 1mb olanı indirip oynayacaksın. diğerleri farklı ülkeler için hazırlanan versiyonlar, onları çalıştırmak için de ana dosya gerekiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Planet emu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Bu rom dosyası bios dosyası dedikleri şey mi? Ve her mame sürümünde farklı dosyalar mı oluyor. Mame 0.121'e göre biri bios dosyası vermiş. Ben şimdiki sürümde roms klasörüne attım işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bios dosyası ayrı şey rom dosyası ayrı şey. rom dosyası içinde oyun var. bios dosyası içinde oyun yok. bios dosyaları emulator için dosyalardır. oyun içermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Abi şimdi emulatorun içinde roms klasörü var oyunu oraya atın diyor? Rom dediğin dosya ne işe yarıyor aynı şeyse zaten emulatorun içinde o klasör var. İçine Bios dosyalarınıda atıyorum oyunlarıda açmıyor yukarda yazdığım hatayı veriyor. Ha sen oyundan bahsediyorsun. Oyunları bulabiliyorum. Roms klasörüne de atıyorum. Sonra Mame programını çalıştırıp oyuna tıklıyorum yukarda yazdığım hatayı veriyor; Selected game missing one or more required ROM or CHD images.Plesase select a differnt game. Diyor. Nerde yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Buddha said: Rom dediğin dosya ne işe yarıyor oyun içeriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Zipli değil mi roms klasörüne attığımız? Evet oraya kadar tamam. Ama açılmıyor oyunlar. 4 tanesini denedim şunu diyor; Selected game missing one or more required ROM or CHD images.Plesase select a differnt game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Yaptım :D Nebula Emulatörle aynı işlemleri yaptım çalıştı :D Saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veys87 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ARKADASLAR SLM BEN BU JETONLU ESKİ ATARİ OYUNLARINI BİLGİSAYARIMDA OYNAMAK İSTİYORUM AMA HİÇ BİR BİLGİM YOK BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yardımcı olmuşlar işte, okusana başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veys87 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 MAME NE DİR RAMS NE DİR HİÇ Bİ FİKRİM YOK NE YAPICAM BUNLARI INDIRECEKMIYIM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kaldıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veys87 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 KATLIYIP KALDIRIYIM OZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bazen insanlara resimli anlatım gerekiyor. veyselcigim google a nes emulator ve nes games yazarsan birazcikta pratik zekan varsa yapabilirsin. yoksa anlatılcak birşeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buket_BJKK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben indirmeye hiç gerek yok zaten tüm oyunlar var internette kotayıda sıkıntıya sokmaz 3-5 kb lık oyunlar google da aratın atari oyunları diye bi ton site var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ama bunlar atari değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ama bunlar viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hmm yada değil ikinci sırada çıktı site valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar