RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Daha çok rpg ve strateji oynarım normalde, FPS den nefret ederim ama borderlandsi çok sevdim.Lvl sistemi olsun,multisi olsun,silahları olsun(o çeşitlilik o silahların gücü),çizgifilm gibi grafikleri olsun...Var mı bu tarz bi oyun önerebilecek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bloodlines,deus ex,system shock,bioshock belki undying ama yani co-op diyorsan l4d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 çok alakasız onlar. belki bioshock olur. bi de rage gelcek yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 rpg/fps işte. undyingi de spelleri levellatabiliyordun ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Aslında illa FPS olmayacaksa direk ana fikri aldığı oyunlar var. Diablo olsun Sacred olsun Titan Quest olabilir. Sonra Torchlight var. Strateji türü oyunlar seviyorsan zaten görüntüyü daha çok sevme ihtimalin var. Oturdunmu başından kalkamayacağın oyunlar. Hele co-op girersen tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hellgate london Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 borderlands rpg/fps ama undying ve bloodlines değil. bloodlines rpg, undying fps. system shock ve deus ex diyemeyiz çünkü borderlands tarzı aksiyon değiller. hellgate london benziyor biraz ama kötü oyun. bir bioshock olabilir bence ona benzeyen. bi de rage var işte aynı o tarzda bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 valla borderlands gibi pek yok, fallout 3 ve new vegas denebilir belki post-apo kısmı çekici geldiyse. first-person level atlama oyunu olarak hellgate london filan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Valla rpg de olur böyle tadımlık :) deathspank throne of bilmemne diye bi oyun var elimde o nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 çok iyi gelmedi bana ama seveni vardır tabii deathspankın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 deathspank thongs of virtue (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar