PZero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Beşiktaş - Bucaspor Spor Toto Süper Lig 21 Oca 2011-20:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tebrikler Buca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bravo Buca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 3 gol atamazsak eşekiz eşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hakemle ve bucanın kasaplığıyla ilgili wotlarınızı şimdiden hazırlayabilirsiniz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şu fenev ve gs maçları gelecek diye sevinçliyim, bakalım konuşabilecekler mi daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Burası taraftar forumu değil, fenev vs gibi 3 yaşında insanların arkasında bıraktığı şeyler burada hoş karşılanmayabilir. Hani haberin olsun diye diyorum, sonra konuşamazsın daha fazla mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 forza sandı burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fenev ne abi kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fenevde gizli bi anlam var da ben mi anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fener işte beyaw space'e basarkene ala ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bakalim lige nasil başlicaz? Umarım 3-4 tane sallarız da ondan sonra da yaldır yaldır devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 başlığı açan pzero maç yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 17/17 de diyorlar şu maçı kazanalım bi önce anlamsız stres yüklediler.. Ha her türlü kazanmamız lazım o ayrı mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Fener maçına kadar çok kritik. Puan kaybetmezsek çok ayrı bir gaz olacağını düşünüyorum. Hayırlısıyla yeneriz inşallah amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Yenerk85 said: fenevde gizli bi anlam var da ben mi anlayamadım? aziz yıldırım r leri söyliyemiyor ordan geliyor fenevbahçe espirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 6 7 maçlık bir seri yakalayabilirsek bu 17/17'ye futbolcularda inanır ve gerçekleşebilir ama bir beraberlik bile herşeyi alt üst eder o yüzden bugün 1-0 2-1 filan değil şöyle 6 7 tane atarak maçı bitirebilirsek çok çok güzel bir başlangıç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yenemezken klübü kapatıp, gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 baslıgı hayırlı adam acmıs. sonuc belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Abi çok gazla başladınız aynı geçen seneki biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bu sefer alıcaz ama haftaya lütfen pzero açmasın.lütfeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kalecimiz sacmalamazsa 3 puani aliriz diyorum gol atmak artik daha kolay bizim icin ama yemek de aynı derece olunca cok kesin konusamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Dartanian said: Abi çok gazla başladınız aynı geçen seneki biz sdf GS'deki bu kuyruk acisi nedir anlamadm.. sene basndan beri bir takınti var gidiyor.. gecen seneki biz gecen seneki biz diye... Sampiyon oldgmz sene de zaten siz yoktunz ondan olmstk dimi eyw.. ------ Maca gelirsek.. uzun süredir ayriyz takımdan fena özlem var biletler bitti biticek diyorlardi.. inönu'de bundan sonra 3ten az atmayiz gibi geliyor.. alısma süreci fln olcak tabide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Dartanian said: Abi çok gazla başladınız aynı geçen seneki biz sdf yemin ediyorum sezon biticek hala geçen seneki biz diyorsunuz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Llama said: Dartanian said: Abi çok gazla başladınız aynı geçen seneki biz sdf yemin ediyorum sezon biticek hala geçen seneki biz diyorsunuz yaa Bunu besiktasli diyince qq oluyor.. Gecen sene guti'niz mi vardi Q7'niz mi vardi.. simao almeida mi aldnz naptnz ?? Gecen seneki gs tribünu dolduramazken.. gruptan cıkmayi garantiledgmz avrupa macnda gece saat 22.05 maci olmasna ragmen ali sami yen kapasitesi kadar seyirci vardi... Her hafta ayni muhabbet döndu ilk yari burda... devam etcek gibi görunuyor.. --- P.S: Tabata dondurulmstu ama Fernandes ile ilgili acıklama gelmedi acaba yetsmedimi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar