BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şuan türkiyede 70% alkol 700ml kırmızı ve yeşil absinth ne kadar eder bilen var mı? bavulda getircemde (geliyo[muş] evet :P) uçak biletini çıkarsam ne güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 cekten mi geliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 100-150 lira eder. Getirmede zaten sorun yasamazsın. Bi arkadasım %70 getirmişti bi kaç tane. 30euro falan freeshopta uzakdoguda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yazılmadan yazayım ben 1şişe absinth içiyorum hiç etki etmiyo üstüne 6lı bira içiyorum gene tık yok. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 geçen bi internet sitesinde gördüm satıyolardı 165 e falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 HASSS. CİDDİ Mİ LAN? ALLAH KAHRETSİN YA. ABİ 150 LİRA NE. Prag'da 70'liği 35 euro falandı, alırdım 20 tane lan. Gittik mal gibi içtik. Ayrıca çarpmıyo diyen arkadaşlar, o ısıtmalı yakmalı ritüeli yaparken bütün alkolü uçuruyorsunuz. Sek deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 83. absinth başlığı galiba bu..diğer içkiler niye böyle popüler deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o ucmus hali de her turlu yeter aslinda ama orada sarcasm vardi sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 capul said: 83. absinth başlığı galiba bu..diğer içkiler niye böyle popüler deil... yassak diye ohha 70% diye peri (guzel) diye alevli, yanar doner diye guzel diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 "roket adam" said: HASSS. CİDDİ Mİ LAN? ALLAH KAHRETSİN YA. ABİ 150 LİRA NE. Prag'da 70'liği 35 euro falandı, alırdım 20 tane lan. Gittik mal gibi içtik. Ayrıca çarpmıyo diyen arkadaşlar, o ısıtmalı yakmalı ritüeli yaparken bütün alkolü uçuruyorsunuz. Sek deneyin.yanlış bi yöntem izledin ya da duydun sanırım. Yakılan 3-5 damla bişey.o da şeker yansın karemelize olsun diye. Sek içeceksen absinth degil etil alkol iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 İşte öyle olması gerekiyor normalde de, geçen biz denerken youtube'dan bakmıştık, adam o kaşığı tüm bardakta gezdiriyor, o sırada böyle bayaa bi alev çıkıyo. Sonra şekerli yeşil sıvı içmiş oluyosun sadece. Sek içmek de hakkaten resmen yara yapıyo boğazı, hiç bi manası yok. Ben şahsen sevmedim ama 3-5 tane daha almadığıma pişman oldum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Raze said: capul said: 83. absinth başlığı galiba bu..diğer içkiler niye böyle popüler deil... yassak diye ohha 70% diye peri (guzel) diye alevli, yanar doner diye guzel diye Herşeyi diyin ama şu içkiye ''güzel'' demeyin :) biz bizeyiz şurda hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Hotdog said: yazılmadan yazayım ben 1şişe absinth içiyorum hiç etki etmiyo üstüne 6lı bira içiyorum gene tık yok. Saygılar bunun umut sarıkaya karikaturu vardi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o ye 150 lira iyiymiş uçak beleşe gelicek o zaman :D teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 150 mi ben hediye getirmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu bide bavulda gelcek olan bunun haricinde jd olcak alabildiğim kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 tebrikler absinth topiği açan 99.999.999ci kişisiniz ödülünüzü almak için hemen tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 9ci ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ALL AREA MASTERS ARE GRAMMAR NAZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 capul said: Raze said: capul said: 83. absinth başlığı galiba bu..diğer içkiler niye böyle popüler deil... yassak diye ohha 70% diye peri (guzel) diye alevli, yanar doner diye guzel diye Herşeyi diyin ama şu içkiye ''güzel'' demeyin :) biz bizeyiz şurda hadi.. jagermeister a bile guzel diyen vardi burda. oyle ilginc bi forum burasi. fenerliler falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hiç içmedim ve içmeyi de düşünmüyorum absinth ya 70% nedir abi kolonya gibi :D jack daniel'slarım yeter bana :D neyse şuan gayet evimdeyim ve absinthlerim sapasağlam hiç bi sorun da çıkmadı :D bidakine 10 şişe getirrim sdfds. ülke macaristan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 3 sene once bence guney kibristan 140 a falan almistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 jack ler normal mi gentleman mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 gereksiz kafa yaşamak isteyenler için ideal ama alkol dediğin keyifle içilmesi gereken birşey bence o yüzden jackleri desteklerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar