kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 inşallah maşallah. ne lan bu ahahahha kafayı yemişler resmen. biz her cümlede birgül yerine aq kullanırken bunlar da inşallah maşallah kullanıyo asdgasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 allahın yokluğuna kanıt abi bunlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Videoya AHAHAHAHAHAHAHAHAHH Sonra, Napolyonn said: bana komik gelmedi, gayette fikirlerini paylaşıyorlar. AHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 HAHAHAHAAHAHOHOHOHOHOHOHOHOHOHHOHAHAHAHAHAHAHAHAHOHOHOHOHOHOHOHOHOHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHOHOHOHOHOHOHHAHAHAHAHAHAHAHAHOHOHOHOHOHOHHAHAHAHAHAAHHOHOHOHOHOHOHHAHAHAHAHAHOHOOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 maşallah safjasdfskjaklsd inşallah inşallah asdfkjscjbvoısjfısdjo maşallah inşallah maşallah sdfjasdıofjweıofjıowejfıosdjaıfjasod inşallahd asdkalsdasdkjladkjlasjdklasjdklas inşallahinşallahinşallah *drool* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 even they see they don't want to accept inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 napolyonu ciddiye alip cevap vermeniz ilginc ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=VjUZnks4sZU&feature=player_embedded#! http://i.imgur.com/xj7Eg.jpg Napolyonn said: bana komik gelmedi, gayette fikirlerini paylaşıyorlar. http://i.imgur.com/o9NGU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Offf, yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bu kanal nerde yayınlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bi tek biz izliyoruz galiba bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 olm inşallahlar neye göre belirli zaman aralıklarına mı yoksa tetikleyen bi kelime mana falan mı var ardından geldii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yargı bildiren cümlelerin arkasına ekleniyor gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sesu said: Bu kanal nerde yayınlanıyor? uyduda var görmüştüm geçen bu arada video inanılmaz lan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 noktalama işaretlerinin geleceği yerlere sanırım. çünkü sırf cümle sonunda değil, aralarında filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu ne lan. 1:14 süren videoda 400 kere inşallah nası diyebiliyorlar ? lan şunu türk olmayan bi arkadaşım izlese utanırım resmen. bari böyle bir bok yiyosun en azından adam gibi konuşan birini çıkar. biri papağan gibi inşallah inşallah maşallah, öteki hazırlık ingilizcesi. komedi lan. biri inşallah deyince sen de demek zorundasın galiba ben bunu anladım yani. yoksa başka bi açıklaması yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben şeyi anlamadım aynı anda inşallah ve maşallah mı diyor yoksa kadın inşallah dediğinde maşallah diye nakarat yapan arkada başka biri mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 trolling 101, by Napolyonn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 has been allah bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nil naber maşallah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 but already they know derken already deki vurgunu senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 allah yoruldu lan, iki de bir adini aziniza almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 smarthan said: nil naber maşallah ? gtfo fesupanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar