Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya bu askerliği tecil ettirmek için neler isteniyor ne yapmamız gerekiyor? Eylülde yoklamam geliyormuş Napcaz üüü? götürmesinler sonra beni ben daha hazır değilim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 muayene ol okuyorum işim var filan de ertelet ben öyle yaptım[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gısdıyorsun askreıyeye senden bır ıkı belge ıstıyorlar onu verıyorsun bırde muane edıyorlar senı tamam tecıllısın alalgım ekıme kaldı bı gıdemedım askere ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 muane de napıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Okul bitiminden sonra 1 yil otomatik tecilin var bildigim kadariyla. Ben yoklamaya 1 sene gec gittim. Agustos 2003 te uni bitti. 2004 agustosta gittim yoklamaya. Bizim ev adresine yollamamislar o kagidi, o yuzden ulastiramadiklari icin ben kacakmisim gibi muamele yapamadilar. Mart 2005'e aldim son tecilimi. Simdi yurt disinda okuyorum. 2 sene daha oyle tecil ettirecem sonrasini bilemiyorum daha :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 soyundurup ... :) şaka şaka normal kontrol ediyorlar korkacak bişi yok rapor verip yolluyorlar[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki : yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 walla askeri liseye girerken açtırıp genitallere bakıyolardı .[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 12:27 tarihinde demiş ki: muane de napıyorlar? Ustunu cikariyorsun. Nefes-al ver' cigerlerini dinliyo. Kollarini one dogru kaldirip egil-kalk hareketi. Bi cizgide ileri-geri yuruyus. Bu kadar.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Pantolon ciakrma yok sadece ustu cikarttirdilar bize.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: elma, 01 Eylül 2004 12:30 tarihinde demiş ki: walla askeri liseye girerken açtırıp genitallere bakıyolardı . evet bi yoklama çekiyorlar =) bide avuçlayıp hafifce sallıyor ya ben orda doktora "kaç kilo geldi " diye sormuştum adam yarılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kan testi flm varmı? batırmasınlar o iğneyi uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 12:40 tarihinde demiş ki: kan testi flm varmı? batırmasınlar o iğneyi uyuz oluyorum. Yok o kadar detaya girmiyorlar merak etme.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Afterdeep, 01 Eylül 2004 12:30 tarihinde demiş ki: Pantolon ciakrma yok sadece ustu cikarttirdilar bize. sadece donla bıraktılar bızı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben 99 da oldum donla gerçekleşti muhayane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben 5-6 hafta once girdim. Yukarda yazdiklarim gibi oldu muayene..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Bellow, 01 Eylül 2004 12:25 tarihinde demiş ki: muayene ol okuyorum işim var filan de ertelet ben öyle yaptım ahah bu ne demek ya. "okuyorum işim var" de ertelet. oh ne ala başka =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar