Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Benzincide depoyu dolduran pompacılar depo dolduktan sonra da hafif hafif benzin vermeye çalışırlar ya depo tam dolsun diye. İşte o sırada benzin yerine hava pompalıyorlar diye yakınıyordu arkadaş.. Sizce de doğru mu bu yoksa efsane mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hiç hayatımda depo doldurmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 pompa azı da çoğu da zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 arkadaşım var benzinci, asıl bizi kazıkladıkları kısım hortumda kalan ve sayaçtan çoktaaan geçmiş olan yanlış hatırlamıyorsam 1 litreye yakın yakıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bir daha benzinciye gidince hortumu elinizle kaldırıp parasını verdiğiniz benzini almaya çalışın, bakalım ne tepki verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ama şöyle bir şey var, kazıklanmamak için hortumu boş yakalamanız lazım, eğer gün ortasında falan gidip bunu yaparsanız bir sonraki arabanın benzinini çalmış oluyorsunuz. tricky,eh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 amaan 3 lira fazla oluversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Selam, Hortum hikayesi azıcık efsane. Çünkü önceki araçtan kalanı almaya başlıyorsun ilk olarak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sayacı hortumun ağzına taksalar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 paramecium said: Selam, Hortum hikayesi azıcık efsane. Çünkü önceki araçtan kalanı almaya başlıyorsun ilk olarak :) Saygılar. evet orada sadece hortum boşken ilk benzin alan adam kazıklanıyor. sonradan gelen öncekinin parasını ödeyip almadığı benzini alıyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Benzin istasyonu ilk açıldığında benzin alan mallar kazıklanıyor. Son karar budur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 İlk kurulunca pompa çalışıyo mu diye bi boşa akıtmışlardır bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benim dediğim hakkında yorumunuz yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 seffaf nozul kullanan istasyonlarda falan gorebilirsiniz, oyle bahsedildigi gibi bi bosluk olmuyor. hava basmasi gibi bisey olacagini zannetmiyorum. yalniz sunu duymustum, 3 kademe hiz var, ve hizli basinca debimetrenin okudugundan daha az yakit gecisi oluyor. tabii bu 10-15 litre icin cok az bisey farkettirir ama depo doldurturken veya kamyon otobus gibi hayvanat depolu araclarda bazi pimpirikliler hizli doldurtmuyor. bilemiyorum ne kadar dogru. ama dusununce hava basma efsanelerinden daha gercekci, ve her istasyon sahibinin de durust olmasi beklenemez dogal olarak. ne kadar sik kontrol ediliyor pompalar, ne gibi regulasyonlar var pompalar konusunda onu sorgulamak lazim, bu adam hava mi basiyor diye sehir efsanelerini sorgulamadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benzin depolarina su katiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 "Cin Ruhi" said: benim dediğim hakkında yorumunuz yok mu? ne, bişey mi dedin ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aquila said: benzin depolarina su katiyolarmis. bknz. solvent, toluen, heptan ivir zivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar