snarveien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sağ alt köşedeki oylamada Gültekin GENCER'i işaretleyip oy kullanabilir misiniz ufak bi istek son 45 dakikamız kaldı 12den sonra anket bitiyor. http://gunhaber.com.tr/haber/Gunhaber-den-dev-anket/349513 Teşekkürler beyler,bayanlar. Umarım bu anket için yörünge dışına çıkmam çünkü bu konu hakkında herhangi bi kural var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 başka birini işaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 haksız rekabete karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Oy verdim. Milletvekili yollayalım Pati'den bir tane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 haksız rekabet diyorsun diğer adaylar da aynı şekilde oy kullanıyorlar.. benim bi alakam yok zaten sadece arkadaşım rica etti sevinirim kullanırsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sahi bizim subaşı çok yakın akrabamız vardı antalyalı listeye bakayım dedim kesin vardır, varmış da. ona attım oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 verdim oyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dasaaa çok sağolll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 anket yalan birinci sıradaki adam "Mondial Deri Tekstil Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Acarlıoğlu" imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ha ben de verdim oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kullanan herkese çok teşekkürlerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar