Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hatta o kadar mükemmel ki belki de herkes yapıyor, biz bilmiyoruz. Mükemmel şuç yoktur gibi, eğer varsa var olduğunu bilmezsin. http://mjelectronics.com/Professional-Wireless-Covert-Video-Glasses-WLCVG-pi-203 Biraz pahalı ama ÖSS'de garantili 500 çektirir şunla birlikte: http://chinagrabber.com/wireless-hidden-in-ear-audio-receiver-kit---spy-eavesdrop-5.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ÖSS ye girişte makat konrtolü bile yapıyolar. çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 elbette eger cok fazla kaybedıcek bır durumunuz yoksa 18 yaşında ılk defa oss falan gırıım kazanıım derdınız yoksa artık uni falan bitmiş oylesıne deneme amaçlı bakalım bu tutar mı amaçlı yapıyorsanız mükemmel bir ornek olabılır sınavda kopya olayı ıcın ve sanmıyorum ki türk polisinde sunun su ıse yarıcagını anlıcak bey.. neyse anladınız o yuzden en ıyısı bunu liseli arkadaslarımız rısk alarak denemesın ama illa denencekse yaşı gecmıs buyuklerımızden abılerımızden bırılerı test edebılır :D hem tutarsa kım bılır tıp bıle okursunuz valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 fede said: ÖSS ye girişte makat konrtolü bile yapıyolar. çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ardeth said: fede said: ÖSS ye girişte makat konrtolü bile yapıyolar. çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 1800 dolara 1 sene dershaneye gidlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 200$'a çinden getittirilir. hatta çok daha ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hep böyle bir sistem kurup , senede 10 zengin öğrenci bulup 30-40 k TL karşılığı hizmet sunumayı hayal etmişimdir. Oturtucaksın hocaları 10 tane , eşzamanlı çözsünler. Ufak kulak içi zamazingo neyse de , bu gözlük ötmez mi girerken falan ,ya da dikkat çekmez mi ? Denemek lazım . Ne kadar bulunur acaba bu ? Para toplayalım ben gönüllü olurum :) Edirne falan gibi biryerde girmek lazım ama bence, ne çok boş ne çok dolu olmalı . Istanbl uygun değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 onu hayal etmeyen yoktur heralde. hatta biz uyguladık fail ile sonuçlandı. senelerden hazırlık sınıfında, cep telefonuna kulaklık ile konuşmaya ayarlayıp final sınavında kopya çekecektim. nitekim ortam çok sessizdi ve diğer teldeki ingilizce deha arkadaş benim okuduğum soruyu duyamıyordu ve kendi psikolojik mi desem patolojik olarak mı desem kendi duyamayınca duymak için bağırmaya başlıyordu. tabi ortamda bi sesler oluşmaya başladı diğer öğrenciler kıllandı bu ses nerden geliyor diye. bende öptüm bye diyip kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 lol oturun dersinize çalışın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bu arada artık böyle öss gibi sınavlarda falan kopya çekmenin cezası 1-4 yıl arası hapis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 menzili ne ki bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iran yapmış bi tane.. ankaraya kadar hedef içindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tayyibe kopya veriyodur mahmoud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 lan yoksa espriyi mi acikladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 xieon said: Bu arada artık böyle öss gibi sınavlarda falan kopya çekmenin cezası 1-4 yıl arası hapis oldu Hmm bak o kötü olmuş , değmez o zaman denemeye . Paraya çevrilen bir cezadır büyük ihtimalle ama sicil bozmaya değmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 menzil diyince şahap roketleri hakkındaki geyikler aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bizim kopyacı çift kaç sene yattı? ben en son Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'i referenas gösterip trt'ye başvurduğunu duydum. edit: Bayındırlık ve İskan Bakanıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 goldbären said: lol oturun dersinize çalışın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ders sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mardox said: bizim kopyacı çift kaç sene yattı? ben en son Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'i referenas gösterip trt'ye başvurduğunu duydum. edit: Bayındırlık ve İskan Bakanıymış Valla onların ceza almaması lazım çünkü bu yasa daha yeni çıktı yada çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 onlar ceza alırsa kimi kadrolaştırıcaz yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 GERGE said: Hatta o kadar mükemmel ki belki de herkes yapıyor, biz bilmiyoruz. Mükemmel şuç yoktur gibi, eğer varsa var olduğunu bilmezsin. http://mjelectronics.com/Professional-Wireless-Covert-Video-Glasses-WLCVG-pi-203 Biraz pahalı ama ÖSS'de garantili 500 çektirir şunla birlikte: http://chinagrabber.com/wireless-hidden-in-ear-audio-receiver-kit---spy-eavesdrop-5.aspx 500 ne be, 500 diye puan mı olur.rahat bıraksınlar artık şu sınav sistemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar