barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 parkı bilmem de metroda np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Çöpe atılan bebeği unutmuş herkes nerde sevişilir ona dalmış yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi karı bebeği çöpe atmış, adam gelmiş POLİS AKP SEKS üçgenine yorumluyor olayı. ben bu herife daha çok kızarım bebeği çöpe atan 16 yaşındaki kızdan. kim bilir ne tırstı kız babasından falan, bir de 16 yaşında yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 olitere said: parktakine karışıyor çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 modern bir toplum olsak bunlar olmaz idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 16 yaşında bir kız veya erkeğin cinsel ilişkiye girip korunmayacak kadar öküz olması da garip gelmiyordur size. Yani suç işlese adam yerine konmayacak insanlar gerektiğinde kendilerinin sevişme hakkını savundular mı kızıyorum 15-16 yaşlarında. Neyse atar yaptım durulayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 absolut cinsel eğitim ne zaman oldu ülkemizde ki? yeni bir olay mı bu? bana bu ülkede 16 yaşında seks nedir nasıl yapılır sonuçları nedir bilmeyen adam garip gelmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kızları o yaştayken 40-50'sindeki adamlarla evlendirsek bu sorun ortadan kalkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ulan bebek (yani cinayet) olmasaydı da polisin ahlak bekçiliğini daha önce çok gördük dedim sadece amma meraklıymışsınız konuyu büyütmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 birisi sevişilecek park rehberi yapsın. vatandaşa faydanız dokunsun. boş boş konuşuyorsunuz. not: sen sanki sevişecen lan hede hödö yapmayın kalbimi kırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ulan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 "en iyi sevişilecek parklar ve bebeği atmak için en ıssız çöp kutuları rehberi" bu rehberle kimse size karışmayacak! bu hafta istanbul taymout'ta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 seviştik de parkı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 parkta sevişmek istiyen çine gitsin said: China is building its first sexually explicit theme park, and the giant genitalia sculptures and suggestive exhibits are getting many people hot and bothered in a country where talking about sex is still taboo. Love Land is set to open in October in the south-western metropolis of Chongqing and will feature exhibitions about sexual history and how to use condoms properly. It will also host sex technique workshops, the China Daily newspaper said. A picture of the main entrance shows a signboard bearing the park's name being straddled by a giant pair of women's legs topped by a red thong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 derhal zina yasası yürürlüğe girmeli ve uygulanmalıdır!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 destekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi adamlar zinayı suç olmaktan çıkardı tck ile o zaman da islamcılar rage olduydu. ne isaya ne musaya böyle oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi hamile olduğunu nasıl gizleyebilir bi insan ? cidden merak ediyorum yani. lisede hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 cough*fat*cough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Burda esas sorun aile ne kadar ilgisizki kızları ile hamile olduğunun farkına varmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Aşağıda 2011 Türkiyesi başlığı vardı bence birleştirelim bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi sadece şişmanlık karın büyümesi olayı değil yahu. tek başına yaşasan hadi neyse anlarım da, anası babası yokmu bu çocuğun. 16 yaşında diyorsun. okullarda bu konuyla ilgili hiçbir çalışma varmı bilmiyorum bizim zamanımızda yoktu en azından. sen çocukları adam gibi bilinçlendirmezsen 45 cm değil istersen 3m koy araya yapan gene yapar yapacağını. kız mal, çocuk daha mal, anne-baba en mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 her hamilelik dışarıdan bakınca belli olacak diye bir kaide yok bu arada beyler. ben tanımam, görmedim, bilmiyorum ama bizim bi akrabanın başına gelmişti bu olay oradan kulak aşinalığım var. uzunca bir süre kimse kadının hamile olduğuna inanmamıştı, ta ki çocuğu önlerine koyana kadar hehe tıbbi açıklaması nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi siz hamileliği son trend leblebi yutmuş solucan görünümlü kadınların hamileliği sanıyorsunuz ama kız zaten ufak ve genelde o yaşlarda hamile kalan kadınlarda görünüm şişman bir kadından farksız olur. hatta vücut yapısına göre zaten zamanında kiloluysa çok bir fark görülmeyebilir bile. kalça, kol, bacak kızın yemesine bağlı olarak göbekle aynı oranda büyüyorsa hiçbir şey anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar